Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Datingsites populære på mobilen

Datingsites populære på mobilen

Net-dating har været populært i mange år, men nu foregår det primært over smartphonen og mobilnettet viser nye tal.

Dating.dk mobilapplikation
Dating.dk mobilapplikation

Spådommen fra det In2media-ejede InSilico lyder, at den mobile trafik ved udgangen af 2013 har overhalet internettrafikken fra den bærbare computer.

Meget af mobiltrafikken kommer blandt andet fra de dating-glade brugere ved både Elitedaters.dk og Dating.dk, som efterhånden kun benytter den almindelige hjemmeside sekundært.

Administrerende direktør for Elitedaters.dk, Nigel Rasmussen, forklarer at deres applikation, som udkom i sommer, bliver brugt så meget, at deres normale hjemmeside kun er en sekundær kanal.

Samtidig afslører han også nogle interessante tal. Det viser sig nemlig, at hele 78 procent af brugerne er logget ind via mobilapplikationen mellem klokken 9 og 16. Dermed ser det ud til, at der bliver brugt noget af arbejdstiden på flirt og planlægning af eventuelle dates.

Dating.dk kan nikke gentagende til stigningen på login via smartphones. Det seneste år er Dating.dk steget med mere end 300 procent på deres mobile løsninger. Her er antallet af breve, som er sendt via deres mobilapplikation steget endnu mere.

 - Lad mobilen finde din næste date via ny dansk app

Netdating er nu blevet meget mere mobil, men kan gøres hvor som helst – og ventetiden for at svare er blevet mindre med applikationer med push-notifikationer.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies