Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Datoer for Googles store I/O 2016-event annonceret

Datoer for Googles store I/O 2016-event annonceret

Googles direktør løfter sløret for, hvornår firmaets årlige store I/O-event finder sted - og i år bliver det under helt nye kulisser.

Foto: droid-life.com

Google I/O er den årlige event, hvor de nye produkter og softwareversioner fra Google traditionelt lanceres, og succesen med den tre dage lange begivenhed gentages igen i år.

Denne gang er det 10 år, siden den første udviklerkonference fandt sted, og det kommer årets Google-event bestemt også til at bære præg af. Googles nyudpegede direktør, Sundar Pichai, løfter nemlig sløret for de første detaljer om Google I/O 2016 i et opslag på Google+.

Læs også: Her er alle nyhederne fra Googles keynote

Heri skriver han, at årets event vil finde sted fra onsdag den 18. maj til og med fredag den 20. maj. Det vil stadig foregå i hjemstaten Californien, men denne gang skiftes de mange indendørsscener ud med det gigantiske Shoreline Amphitheatre, som er en stor, åben og udendørs scene med over 20.000 tilskuerpladser.

Google I/O er primært forbeholdt pressen og udviklere, så du må formentligt ty til den direkte livestream, som der sædvanligvis vil være at finde. Et endeligt program med hvad Google har af spændende nyheder udgives på et endnu ukendt tidspunkt, og det er altså ikke til at vide, hvad Google vil vise frem før.

Læs også: Ny Google Glass-brille på vej: Her er de første billeder

Tidligere Google I/O-nyheder tæller blandt andet Google Music, Chromebook-computere, Google Glass-brillen, adskillige nye Android-versioner og Nexus-smartphones samt -tablets, så der er formentligt også spændende nyt på vej i anledning af jubilæet.

Hvad håber du på at se fra Google til årets Google I/O-event? Del det meget gerne med Mobilsiden i en kommentar nedenfor.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies