DBA klar med ny applikation til Android

En ny applikation er klar fra DBA til Android-enheder, som nu gør det muligt at købe og sælge brugte ting direkte fra mobilen.

DBA klar med ny applikation til Android

For et par uger siden var DBA klar med en ny applikation til iPhone, som gjorde det muligt at sælge de brugte ting direkte fra telefonen. Nu er applikationen også klar til Android-enheder.

 – Ny applikation giver flere muligheder på DBA

 ”Hvis vi skal gøre det så nemt som muligt at handle at brugt, skal vi først og fremmest være der, hvor brugerne er. Lige nu kommer 37 % af den totale trafik på DBA fra mobilen, og det tal er stigende. Derfor er det kun naturligt, at vi satser på mobilen – iPhone som Android,” skriver DBA i en pressemeddelelse.

På Android applikationen er der de samme funktioner, som på den iPhone applikation, der blev frigivet i slutningen af februar måned. Det betyder man eksempelvis kan logge ind på sin DBA-konto, kontakte sælger eller køber pr. tlf., sms, mail eller via ”spørgsmål og svar”, samt meget mere.

Du kan downloade DBA-applikationen gratis i Google Play Store.

Redaktionen har mere til sagen

Her følger vi op med den seneste udvikling om temaet. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 15/3/2013 vinklede vi sagen videre med artiklen Samsung Galaxy S4 bliver ikke en ’game-changer’ – Den kan læses her. Vi har fastholdt interessen for emnet. Læs de sidste nyheder om iPhone..