Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   De 36 nye emojis kommer til Android i næste uge

De 36 nye emojis kommer til Android i næste uge

De seneste emojis, som debuterede på Apples iPhones med iOS 9.1, finder vej til de første Android-mobiler i næste uge, afslører Googles Android-chef.

Foto: Emojipedia.org

Interessen for de seneste emojis, som er inkluderet i Apples seneste iOS 9.1, kom bag på Google. Derfor lovede den nye Android-chef, Hiroshi Lockheimer, på Twitter at få bragt disse til Android-styresystemet inden længe.

I en ny opdatering på Twitter kan Hiroshi nu glæde Android-folket med, at de i alt 36 nye emojis ankommer til de første Android-produkter i næste uge.

Helt konkret gælder nyheden for de såkaldte Nexus-produkter, som er produkter lavet i samarbejde med Google med forskellige producenter.

Læs også: De nye emojis fra iOS finder snart vej til Android

Nexux-ejere får derfor mulighed for at kunne udtrykke helt nye ting såsom et ansigt, der tænker, krammer eller laver rullende øjne, lige som der også er madvarer som en burrito, popcorn og en hotdog. Den komplette liste af nye emojis fra den såkaldte Unicode 8.0-standard kan ses nedenfor - henholdsvis Android-udgaven oven for iOS-udgaven.

Her ses de 36 nye emojis til henholdsvis Android 6.0 og iOS 9.1.
Her ses de 36 nye emojis til henholdsvis Android 6.0 og iOS 9.1.
Foto: Emojipedia.org

Frygt ej, hvis du ikke har en Nexus-brandet Android-telefon eller -tablet, men stadig vil have disse nye emojis. Opdateringen med de 36 nye humørikoner, madvarer og dyr er nemlig samtidig sendt ud til alle producenterne, så de også kan udsende en softwareopdatering med samme emojis.

Det vil dog næppe ske i løbet af næste uge, men formentlig i forbindelse med andre små, planlagte opdateringer til de enkelte produkter.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies