Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   De 4 bedste tjekliste-apps til din smartphone [TIP]

De 4 bedste tjekliste-apps til din smartphone [TIP]

Vi viser dig de 4 bedste tjekliste-apps. De kan hjælpe dig, hvis du skal bygge hus, arrangere bryllup eller bare til hverdagen.

Er du blandt de mange, der lige nu står og skal i gang med at bygge din families nye hus fra bunden? Det er sæson for nybyggeri.

Med mindre du benytter et professionelt byggefirma til at stå for processen, når du skal bygge nyt hus, kan du meget nemt som bygherre løbe sur i alle de mange beslutninger, der skal tages undervejs og alle de mange ting, du skal huske.

Læs også: Ny Google Keep: Del din noter med familie og venner

Det samme gælder, hvis du er i den heldige situation at skulle planlægge bryllup eller lave pakkeliste til sommerens mange festivaler.

Uanset hvad du skal planlægge, eller hvis det "bare" er hverdagen, der roder, så anbefaler vi, at du kigger nærmere på én eller flere af følgende smart tjekliste-apps.
Her er de 4 bedste apps:

1: Google Keep er en af de mange Google-tjenester, som ikke så mange kender. Det er en stor fejl, for som med alle andre ting fra Google er Keep både super enkel og ekstremt brugervenlig. Dog findes den pt. kun til Android.2: Any.do har vundet flere priser og findes til både iPhone og Android-telefoner. Den er rigtig god til at synkronisere, så dine lister altid er tilgængelige uanset hvor du tilgår dem. Samtidig kan du oprette tilbagevendende elementer, og Any.do er eminent til at organisere huskelisterne over tid.

3: Wunderlist er der mange, der bruger på især deres Windows-computer - så er du vant til at anvende den på din PC, kan du også installere deres app på din smartphone (iPhone, Android og andre) og dermed synkronisere dine lister. Wunderlist er man enten vild med eller ikke så vild med. Den har det med at skille vandene, så du må selv prøve om den er for dig eller ej.

4: Todoist er en af de tjekliste-apps, der har været på markedet absolut længst og findes da også i dag til nærmest alle tænkelige enheder - faste som mobile. Todoist har endvidere alle de funktioner, du skal bruge. Den eneste bagdel er, at man skal betale $30 om året, hvis man vil have den fulde funktionalitet.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies