Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   De 5 bedste slanke-apps til iOS og Android

De 5 bedste slanke-apps til iOS og Android

Efter ferien skal man oftest lige smide et par kilo - få hjælp med dette med fem applikationer.

Der er efterhånden dukket rigtigt mange slanke apps op til din smartphone og det kan være svært at finde hoved og hale i hvad der virker og hvad der ikke gør.

Vi har undersøgt forskellige apps, da vi ikke har fundet en applikation der dækker hele spektret for alle, for hvad der virker for en person virker måske ikke for en anden.

Nogle er mest til løb, andre fitness osv. Derfor har vi fundet de 5 bedste slanke apps, som dækker det meste og mon ikke der er en eller 2 imellem, der passer lige præcis til dig.

Edmondo Sports Tracker app

Er du til løb, er Endomondo's applikation du skal have med på turen. Den holder styr på hvor hurtigt og hvor langt du løber og gemmer, så du hele tiden kan se dine forbedringer. Du kan samtidig dele dine løberuter og tider med dine venner, samt få motiverende beskeder undervejs på ruten.


Edmondo til iPhone Gratis


Edmondo til Android Gratis

ShapeUp trænings app

Hvis man vil slanke sig, kommer man ikke uden om at kost er en af de store nøgleord. Derfor har vi testet Kalorietæller & kost- og træningsdagbog af ShapeUp Club.

Denne app byder på en træningsdagbog, før og efter billeder, ja alverden slanketips, du taber minimum 1 kg om ugen lover applikationen.


Shape up til iPhone Gratis


Shape up til Android Gratis

Yoga Trainer Lite app

Motion har meget med opvarmning at gøre, så hvorfor ikke prøve denne gratis Yoga applikation?

App'en indeholder alt, hvad du skal bruge for at dyrke en fornuftig omgang yoga: et opvarmningsprogram, fem meditationsprogrammer og et stort antal forskellige yogastillinger, alt sammen rigtigt fint beskrevet med billeder og tekst.

Selve grafikken og designet er ikke noget at råbe hurra for, men indholdet fejler bestemt ikke noget.


Yoga Trainer Lite til iPhone gratis


Yoga Trainer Lite til Android gratis

Kalorietæller app

Der skal være styr på det daglige indtag af kalorier og det kan denne app hjælpe dig med at holde styr på.

Via et simpelt interface kan du indtaste alt hvad du spiser af mad og hvor meget motion du dyrker. Herefter kan du se din kaloriebalance samt få et overblik over næringsindholdet i maden og energifordelingen i maden.

Det er gratis at benytte denne kalorietæller, det eneste du skal gøre for at komme i gang, er at oprette en ny bruger viawww.vaegttab.nu

Kalorietæller til iPhone gratis


Kalorietæller til Android gratis

Skridttæller app

Her har vi taget fat i 2 forskellige app's en til iPhone og en til Android, hvorfor? Fordi at den ene ikke fungerer optimalt på den ene platform og vi kun vil anbefale de bedste i test.

Men hvorfor en skridttæller? Fordi at alle de kloge hoveder anbefaler, at man går minimum 10.000 skidt om dagen. Så se om du overhovedet når det med en af disse skridttælleren, jeg tror du bliver temmelig overrasket over hvor meget du egentligt går i løbet af en dag.


Skridttæller til iPhone 6 kr


Skridttæller til Android 17,84 kr

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies