Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   De bedste aprilsnarre i mobilverdenen

De bedste aprilsnarre i mobilverdenen

Det er i dag den 1. april, og derfor florerer de mest fjollede historier rundt blandt medierne. Vi samler de bedste her.

Det er som bekendt den 1. april i dag, og det betyder sjove aprilsnarre i massevis. Nogle udskiller sig mere fra andre, og derfor har vi her samlet de allersjoveste, vi er stødt på indtil videre.

Læs også: Aprilsnarre fra mobilverdenen

Vi opdaterer artiklen dagen igennem, og derfor er du mere end velkommen til at dele andre skægge aprilsnarre i kommentarfeltet under artiklen.

Google Maps: Spil Pacman i din egen by

Google Maps-teamet gør det nu muligt at spille Pacman i hele verden. På Google Maps kan du nede i venstre hjørne vælge Pacman-korttypen, og så begynder spillet ellers! Med tastaturknapperne skal du flygte fra de farvede fjender og indsamle point rundt omkring i gaderne.

Du kan spille Pacman i Google Maps lige her.

Foto: Androidcentral.com
Foto: Androidcentral.com

Chrome Selfie: Del en reaktion

Med Google Chrome til Android kan du dele din reaktion fra en hvilken som helst hjemmeside. Det foregår i menuen oppe i hjørnet, hvor en ny ”Del en reaktion”-knap er kommet frem. Her kan du tage et selfie og dele det med dine venner. Funktionen vil også virke fremover så længe du ændrer datoen på telefonen til den 1. april.

Du kan læse mere om Chrome Selfie her.


OnePlus: DR-1 (drone) - som du kan købe

OnePlus har selv teaset for en drone, og nu er den her.  Dronen med det ganske sigende navn, DR-1, er godt nok lanceret som en aprilsnar, men du kan alligevel købe den for blot 149 kroner . Det er en lillebitte drone, der ikke er større end at den kan være i din håndflade.

Læs mere om OnePlus DR-1 her og klik her for at købe den.


Google Inbox: Mail direkte til postkassen

Google revolutionerer mailen ved at gå tilbage til de gamle rødder med levering direkte til postkassen. Appen på din smartphone meddeler om ny post i postkassen, som er i stand til at tilpasse temperaturen for den bedste oplevelse, sortere dine breve og holde spam ude. Du kan endda tage postkassen med dig og benytte dig af apps direkte på den!

Du kan læse mere om Google's revolutionerende mailindbakke her.


Google Panda: Pandaen du kan spørge alt om

Google's japanske afdeling lancerer Google Panda, som er en panda, du kan spørge hvad som helst om, og du får et svar med det samme – præcis som med Google Now, Siri og Cortana. De tre største features er ”Cute”, som med dens store øjne gør den nem at snakke til.

Den anden feature er mobilitet, hvor du kan have den med dig overalt og endda hængende på armen. Som den tredje ting er den også stødsikker. Den store pels hjælper med at absorbere de store stød.


Morotola Selfie Stick

Motorola fremviser en selfie-stick, som ikke bare hvilket som helst tilbehør til din smartphone. Det er en forlængelse af hvem man er, hvor der ligger en enorm håndværksmæssig udførelse i dem. Motorola har udarbejdet en særdeles veludført video om selfie-stangen.

Samsung Galaxy Blade Edge: Kniv med indbygget smartphone

Samsung er klar med den første kniv, der samtidig har smartphone-egenskaber. Den er både vandtæt, har et foldbart håndtag, er ergonomisk, er oplagt til madfotografering, har en stylus med termometer og et blad med diamantkant. Med Galaxy Blade Edge kan du skære og servere op til 50 % hurtigere, lover Samsung!

Læs mere om den banebrydende smartphonekniv her.


PlayStation Flow: Virtual reality i svømmebassinet

Sony er klar til at revolutionere virtual reality-teknologien. Med en brille synkroniseret med din PlayStation og med sensorer på overarmene og lårene er du klar til at tage konsolspillene med i svømmehallen. Dine bevægelser registreres og streames direkte til dit PlayStation-spil, og dermed svømmer du rundt i dit spil ved – ja, at svømme i virkeligheden.

Foto: reddit.com
Foto: reddit.com

Cyanogen: Nu finansieret af Microsoft

Firmaet Cyanogen, som laver sin egen tilpassede udgave af Android til blandt andet OnePlus One og som også står bag open source-versionen af Android, CyanogenMod, offentliggør i dagens såkaldte ”nighty builds” (dagens version af styresystemet), at Microsoft nu står bag kapitaldækning af Cyanogen. Det er nemlig hvad rygterne lød på for kort tid siden, men som viste sig ikke at være korrekte.

HTC RE sok: En smart sok

HTC's nye wearable er ikke et ur eller en brille, men en sok. Med HTC RE sok kan du modtage notifikationer på din fod og blive alarmeret, når der går hul i strømpen. Den har et ergonomisk design, der lader dig glide 40 % mere på trægulv.

Læs mere om den nye, smarte sok fra HTC her.com.google: Google's søgemaskine spejlvendt

Google har lanceret en ny version af søgemaskinen, som er horisontalt spejlvendt. Det samme er domænet til en vis grad, som hedder com.google. Du kan prøve kræfter med den lidt mærkværdige søgemaskine lige her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies