Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   De bedste last minute-julegavekøb

De bedste last minute-julegavekøb

Her er tre idéer til sidste-øjebliks-gaver i gadgetkategorien.

Efter at have slæbt sig gennem fem etager af Illum samt 20 andre butikker for at høste julegaver til hele familien, er inspirationen måske ved at løbe op, selvom du stadig mangler at købe et par gaver.

Men fortvivl ikke. Vi har tre gode forslag til gadgets, der kan vække glæde hos de fleste, og som kan bestilles direkte hjem til døren, så du ikke skal ud i julemylderet igen.


Acer Iconia tab A500.
Tablets er uden tvivl årets julegavehit, og der er efterhånden et stort udvalg at vælge imellem. Blandt dem, der vakte størst glæde på Alt om DATA i løbet af året, var Acer Iconia tab A500. Den har alt, hvad man kan forvente af en Android 3.0-tablet, og med den højtopløste skærm får du en fin multimedieoplevelse
Læs anmeldelsen af Acer Iconia tab A500 her.

Lanceringsprisen lå som mange af dens artsfæller på 4.000 kroner ved lancering, men der er nu en del at spare, særligt hvis du går efter en model med 64 GB lagerplads.


Samsung Galaxy S II.
Som en stærk konkurrent til titlen som årets julegave-gadget står den allestedsnærværende smartphone.

Når det drejer sig om de Android-baserede af slagsen, er der ingen tvivl om, at Samsung skabte en af de største succeser med sin Galaxy S II, der såvel hos Alt om DATA som på T3 blev fremhævet som en af de absolut bedste Android-mobiler på markedet
Læs anmeldelsen af Samsung Galaxy S II her.

Mobilen kom ud med en pris på 4.999 kroner, men der er faldet masser af kroner af denne siden da.
 

Panasonic Lumix DMC-TZ20.
Et sidste sikkert hit, som vil falde i god jord hos de fleste, er et kompaktkamera.

Dem mangler der heller ikke forskellige varianter af på markedet, men i det bugnende marked stak Panasonic Lumix DMC-TZ20 ud blandt konkurrenterne og blev en favorit hos Datatid, som var begejstrede for den gode billedkvalitet og høje zoom.
Læs anmeldelsen af Panasonic Lumix DMC-TZ20 her.

Prisen startede ligesom så mange andre modeller på 3.000 kroner, men den er heldigvis faldet rigtig meget.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies