Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   De første indtryk af X7 og E6

De første indtryk af X7 og E6

Webmediet Engadget har haft fingrerne i Nokia X7 og E6. Få deres reaktioner her...

Engadget.com har som de første fået lov, at kigge nærmere på de to nyligt præsenterede Symbian-smartphones fra Nokia, X7 og E6.

Ifølge Engadget har X7 et lækkert design, som er rart at holde om. Skærmen er samtidig godkendt, mens der stadig mangler en del på browser-fronten.

X7 er en godkendt multimedie-smartphone, men det skal dog tages i betragtning, at processoren kun yder 680MHz, hvilket er langt fra andre producenters topmodeller.

Læs om og se en video af de første indtryk af X7 her...

Den nye business-smartphone E6 får kæmpe ros for sit design, som både føles lækkert og kompakt, men også let som en fjer. Tastaturet er ligeledes godkendt.

Engadget ligger især vægt på batteriet, som giver fantastiske standbytider - blandt andet på grund af den lille skærm og processor. Symbian-platformen er dog ikke god nok.

Læs om og se en video af de første indtryk af E6 her...

Nederst i denne artikel kan du også se Nokia's officielle video'er til E6 og X7.

Du kan desuden læse mere om Nokias præsentationer her:
 - Opsamling: Nokia er ikke færdig med Symbian

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

mathias 14-04-2011 17:00:31

Hvad sker der lige for designet på Nokia X7?

0 0
Allan 14-04-2011 20:54:16

Ja, den er ret lækker. Jeg er fuldstændig enig med Henrik, den er noget for sig selv. Lige den mobil Darth Vader ville have haft, hvis han skulle have en...

0 0
Henrik 14-04-2011 17:38:05

Ja, den er heldigvis noget der skiller sig ud, i modsætning til de bunker af HTCere, Samsung'er og iPhones man ikke kan skelne fra hinanden.

Jeg synes den signalerer noget i stil med: "F*ck dig, jeg er ikke mainstream" eller noget i den stil ;-)

0 0
Allan 13-04-2011 10:42:27

Engadget's ord "Symbian, in spite of the update, is still not perfected" bliver til "Symbian-platformen er dog ikke god nok" når det har været igennem anti-Symbian møllen af Mobilsiden-journalistik - det er vist ikke helt fair, når man tager i betragtning at Mobilsiden vist ikke har set mere end vi har omkring Symbian Anna. Android er vel f.eks. heller ikke "perfected" endnu vel, og iOS vel heller ikke? Men Symbian er bare "ikke god nok"?

0 0

Om brug af cookies