De første indtryk af X7 og E6

Webmediet Engadget har haft fingrerne i Nokia X7 og E6. Få deres reaktioner her...

De første indtryk af X7 og E6

Engadget.com har som de første fået lov, at kigge nærmere på de to nyligt præsenterede Symbian-smartphones fra Nokia, X7 og E6.

Ifølge Engadget har X7 et lækkert design, som er rart at holde om. Skærmen er samtidig godkendt, mens der stadig mangler en del på browser-fronten.

X7 er en godkendt multimedie-smartphone, men det skal dog tages i betragtning, at processoren kun yder 680MHz, hvilket er langt fra andre producenters topmodeller.

Læs om og se en video af de første indtryk af X7 her…

Den nye business-smartphone E6 får kæmpe ros for sit design, som både føles lækkert og kompakt, men også let som en fjer. Tastaturet er ligeledes godkendt.

Engadget ligger især vægt på batteriet, som giver fantastiske standbytider – blandt andet på grund af den lille skærm og processor. Symbian-platformen er dog ikke god nok.

Læs om og se en video af de første indtryk af E6 her…

Nederst i denne artikel kan du også se Nokia’s officielle video’er til E6 og X7.

Du kan desuden læse mere om Nokias præsentationer her:
 – Opsamling: Nokia er ikke færdig med Symbian

Opdateringer på sagen

Siden vi kørte denne artikel er der kommet mere til sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 12/4/2011 gik redaktionen videre og fulgte op med en artikel omkring temaet Opsamling: Nokia er ikke færdig med Symbian – Artiklen kan læses her. Redaktionen har fokus på tematikken. De seneste nyheder finder du her.