Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   De grønne grise bliver smadret under fredsforhandling

De grønne grise bliver smadret under fredsforhandling

Web-TV: Se "de vrede fugle" og "de grønne grise" fra spillet Angry Birds, hvor de to parter forsøger at blive gode venner - uden held.

Der var ellers gang i en fredsmæling mellem de vrede fugle og de grønne grise fra det populære mobilspil Angry Birds.

Men det går ikke helt som planlagt og grisene kan endnu engang ikke holde fingrene fra fuglenes æg.

Så de vrede fugle bliver endnu mere vrede og smadrer de grønne grise endnu engang.

Heldigvis kan man sige, ellers var det måske slut med at spille Angry Birds.

Se hele videoen fra fredsmæglingen nedenfor.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Exert 23-11-2010 17:41:32

Synes mobilsiden ikke at Angry Birds er hypet nok i forvejen?

Jeg synes der er blevet reklameret rigeligt for dette (middelmådige) spil på denne side. Hvad med at at lave anmeldelser af nogle andre spil i stedet for at referere diverse blogs hver gang Angry Birds har rundet en million downloads. Ja det er et populært spil, det har vi forstået, men spillet er jo stadig det samme. Det ville være mere interessant at høre hvad, der sker af nye ting på det mobile spilmarked. Der er andet end Angry Birds!

Jeg er klar over at mobilsiden hovedsaglig beskæftiger sig med hardware, men hvorfor ikke lave test af spil (og applikationer) på samme måde som I tester hardware?

Hilsen en glad gris :)

0 0
May Frederiksen 24-11-2010 09:57:12

Hej Exert,
Du har selvfølgelig ret i, at Angry Birds er hypet. Men vi kan bare konstatere, at der er en enorm interesse for spillet. Derfor skriver vi om det.
Vi forsøger også at skrive om nye spil og laver også ind imellem spil-anmeldelser. Men det er primært af store og lidt dyrere spil. Grunden til, der er så mange der gerne vil læse anmeldelser af fx. mobiltelefoner er jo, at det er en stor investering og folk gerne vil være sikre på, det er en rigtig investering. Der hjælper vi dem (forhåbentlig) med at tage den rigtige beslutning. Der er ikke på samme måde mange der lige Googler et mobil-spil, inden de bruger 6 kroner på det. Så det tror jeg ikke på samme måde kan betale sig. Til gengæld kan vi anbefale spil, som vi fx. selv spiller. Det skal vi nok huske at gøre, også fremover :)
Mvh. May, mobilsiden.dk

0 0
Exert 24-11-2010 12:29:53

Det er jo en klassisk hypning af et produkt. Der er interesse for spillet (fordi det er hypet) og det er så derfor I skriver om det (I hyper det dermed endnu mere). I burde efter min mening, som et journalistisk medie, træde et skridt tilbage og vurdere spillet for det det er. Hvad er det for et spil, der gemmer sig bag den særdeles vellykkede PR-maskine? Er det bare til tidsfodriv eller er det mere end det? Vi ved hvor meget det bliver downloaded, men hvor meget bliver det spillet? I stedet for at behandle produktet, bliver I lokket til at behandler alt det der foregår omkring produktet. I efterlader læseren med en eneste mulighed: download Angry Birds og prøv det selv. Det kan selvfølgelig også være en pointe, og bevares det er jo ikke ligefrem en dyr fornøjelse, men når I refererer hver eneste gang, der kommer en update eller ny version af spillet skulle man tror at selve spillet fortjente en kommentar/anmeldelse.

Mht. appanmeldelser så er det rigtigt at de som regel ikke koster så meget, men det kan til gengæld blive dyrt at skulle finde frem til de gode apps og smarte funktioner i apps, så helt irrelevant for en side som mobilsiden synes jeg ikke det er. Ser frem til at høre mere om de apps I bruger - mon ikke Angry Birds er med der? :)

0 0

Om brug af cookies