Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   De nye emojis fra iOS finder snart vej til Android

De nye emojis fra iOS finder snart vej til Android

Google lover at bringe de mange nye emojis til Android, som forleden kom til Apples iPhones og iPads med opdateringen til iOS 9.1.

Googles tilpasning af emojis udtrykkes væsentligt anderledes end Apples.
Googles tilpasning af emojis udtrykkes væsentligt anderledes end Apples.

Alle emoji-hungrende Android-ejere kan glæde sig til at få de samme nye emojis, som er ankommet til Apples iPhone og iPad i forbindelse med den seneste iOS 9.1-version.

Det er Googles nye Android-chef, Hiroshi Lockheimer, der på Twitter lover, at de nye emojis også vil finde vej til Android-styresystemet.

Læs også: Windows 10 bringer fuck-fingeren tilbage

Emojis fungerer nemlig sådan, at de indgår i en såkaldt Unicode-standard (ligesom almindelig tekst), der i løbet af de seneste år er blevet udgivet i en ny version med et års mellemrum. Den seneste version af Unicode-standarden er version 8.0, som blev udgivet denne sommer - og det er denne, som Apple har været hurtige til at implementere og som Google nu lover også er på vej.

Indtil da må du som Android-bruger finde dig i endnu ikke at kunne se de 37 nye emojis - hvoraf nogle har flere hudfarver - fra version 8.0 af Unicode-standarden, som dine venner og kendte med iOS 9.1 sender til dig.

Læs også: Sådan skræddersyer du dine egne humørikoner [TIP]

Skulle du have en smartphone, der kan opgraderes til Windows 10 Mobile, holdes du også fuldt ud opdateret med de nyeste emojis. Også Windows 10 Mobile understøtter nemlig alle de seneste emojis lige som iOS 9.1.

Hvornår de nye emojis så ankommer til Android-folket, melder Hiroshi Lockheimer intet om i sit Twitter-opslag.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies