Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   De nyeste versioner af Android er hurtigt blevet standard

De nyeste versioner af Android er hurtigt blevet standard

Android version 2.1 og 2.2 er at finde på 70 procent af alle aktive Android enheder, det skubber ældre versioner som 1.5 og 1.6 i baggrunden.

Et uheldigt problem for telefonentutiaster, er at de mobile styresystemer hurtigt bliver for gamle og producenterne aldrig er hurtige nok til at opdatere vores enheder. Dog kan man heller ikke forvente en Android 1.5 telefon bliver opdateret til f.eks. 2.2.

Med overgangen fra Android 1.5 til nuværende 2.2, kunne man godt forestille sig at der ville være en del fragmentering og mange enheder derfor ville hænge med ældre versioner.

Dog ser det ud som at udrulningen af Android version 2.x har været en succes, i hvert fald har 70% af alle aktive Android enheder nu version 2.1 eller 2.2 af styresystemet.
Aktive Android enheder refererer til de mobiltelefoner som har besøgt Android market i de to uger op til den første september.

Enten er producenterne blevet bedre til at udsende telefonopdateringer, ellers er det fordi der hele tiden kommer så mange nye Android enheder på markedet at statistikkerne hurtigt trækker i den rigtige retning.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TechnoSmølf 15-09-2010 13:30:37

... bare lige opdateringen til X10'erne.
Ikke fordi at jeg klager over den nuværende 1.6 men lidt nørd er man jo altid, så self vil man jo gerne være med når det kommer til den nyeste vers :)

0 0
Andreas Birkjær 15-09-2010 18:47:02

Jeg er fuldkommen enig, den langsomme overgang fra Sony Ericssons side er faktisk hvad der har holdt mig fra at købe X10 Pro indtil videre - nu kan jeg lige så godt vente på HTC Desire Z :)

0 0

Om brug af cookies