Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   De sure fugle i julehumør

De sure fugle i julehumør

Den 11. december er der godt nyt til sure fugleelskere i form af en juleudgave af Angry Birds.

Angry Birds er efter vores mening en af de mest underholdende apps på markedet lige nu, og findes efterhånden både til iPhone, Android og angiveligt også snart til Windows Phone 7.

Og til glæde for alle os fans af de sure fugle, så har udgiveren Rovio bekræftet, at der kommer en juleudgave af spillet.

Der er også dukket det første screenshot op fra Christmas Angry Birds, og siden udviklerne afholder deres første årlige Angry Birds dag d. 11. december, ser det ud til, at det bliver dagen, hvor vi kan kaste med juleklædte fugle.

Kan du ikke vente på nye Angry Birds-glæder, har finske Rovia også annonceret, at der skulle komme 15 nye levels indenfor de næste par dage med en helt ny fugl ved navn The Mighty Eagle. Se videoen nedenfor og glæd dig.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kokomo 25-11-2010 21:03:02

synes HELE tiden der er nyt om angry birds! før handlede næsten alle nyheder på mobilsiden om iPhone, men nu er det om angry birds. det er jo bare et spil..

0 0
Niels Kjelstrup 25-11-2010 19:58:25

@Mette Angry Birds fås også via Ovi Marked til følgende Nokia Smartphones: N8, C7, E7 og C6-01 og som bonus kan det købes via telefonregningen som eneste app store på markedet.

http://store.ovi.com/content/61009

Dbh.

Niels
Nokia

0 0

Om brug af cookies