Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   De tre ninja'er er tilbage - se Nexus 7 blive pakket ud

De tre ninja'er er tilbage - se Nexus 7 blive pakket ud

En Nexus enhed er ikke pakket rigtigt ud før man har set de tre ninja’er forsøge sig. Se her hvordan de pakker Nexus 7 ud.

Skærmbillede fra den nye video, se den nederst i artiklen.
Skærmbillede fra den nye video, se den nederst i artiklen.

I forbindelse med lanceringen af alle Nexus enheder har Patrick Boivin, der blandt andet laver små animationsfilm på YouTube, lavet ”unboxing” videoer af én speciel type enhed, nemlig Nexus enhederne.

Det startede helt tilbage med Google Nexus One, udviklet af HTC. Her lavede Patrick videoen der gik verden rundt, og på næsten samtlige teknologisider. Den kan I se her.

Sidenhen er der kommet en video for hver Nexus enhed der er blevet frigivet, og de har hver især skillet sig ud fra den forgående.

2’eren skilte sig ud ved at vise at YouTube ikke er begrænset til et lille videovindue, men at en hel YouTube side kan bruges. Se Ninja unboxing 2 her.

Herefter var det op til den tredje i rækken at skille sig helt ud, og det må man sige at der blev sørget for. Ninja unboxing 3 gjorde det nemlig muligt at styre slagets gang, se her hvordan.

Men nu er tiden altså komme til den fjerde i rækken, den helt nye Nexus 7 tablet, og denne gang er der ikke blevet gået mindre hårdt til værks. Se videoen herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies