Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   De unge bruger smartphonen til at score

De unge bruger smartphonen til at score

Smartphonen bruges i høj grad af de unge når det kommer til at flirte og date.

Tidligere var det computeren, som var redskabet når man skulle finde en kæreste eller date via cyberspace – men nu er det smartphonen, som er det foretrukne redskab i hvert fald hvis man er ung dansker.

 - Unge multitasker med smartphonen – selv under sex

Så netdatingsider skal, hvis de vil have fat i de unge, som minimum kunne tilbyde optimal udnyttelse via tablets og smartphones.

Tager man brugerne på datingsiden Hot.dk, som er den mest benyttede datingsite for de 15-25 årige, så benytter 55 procent af disse i dag deres smartphone, når de skal netdate. 5 procent vælger at benytte deres tablet – og de resterende vælger fortsat computeren.

 - ”På mindre end et år er brugen af tablets og Smartphones i forbindelse med dating-aktiviteter på HOT.dk steget fra 25 til nu hele 55 procent, og jeg har meget svært med at se, at brugen af specielt Smartphones, når man som ung dansker netdater og benytter de sociale medier, ikke kun vil stige yderligere,” fortæller Christian Sejberg, der er indehaver af hot.dk.

Hot.dk er god som pejlemærke for fremtiden, da deres brugere og målgruppe er de unge mellem 15 og 25 år. Og de unge i dag vil altså ikke vente til de kommer hjem med at kommunikerer med eventuelle dates. Så kan kommunikationen foregå via telefonen i skolen, på stranden, til fest, når man er sammen med venner eller familie og lignende.
 

Læs også:
 - Singler vil date i ferien – mobilen er værktøjet

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies