Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   De unge foretrækker streaming fremfor TV

De unge foretrækker streaming fremfor TV

Nye tal viser, at streaming af tv, film og sport er blevet et hit i Danmark. Specielt de unge har taget de nye tjenester til sig.

En ny undersøgelse, som Viaplay har foretaget viser, at antallet af streams på Viaplay er øget med hele 118 procent i første halvår af 2013 sammenlignet med 2. halvår af 2012. Det skriver Digitalt.tv.

Viaplays-brugere, alene i Danmark, ser i gennemsnit mere end 6 timers TV, film eller sport om ugen – og halvdelen af disse brugere er under 30 år.

 - ”De traditionelle TV-kanaler har i mange år haft svært ved at tiltrække unge seere, men friheden ved streaming, hvor man kan se film, tv og sport uafhængig af tid og sted, tiltaler i den grad de danske unge og deres måde at forbruge medier på,” fortæller Bo Bergstedt, der er dansk landechef for Viaplay.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Nielsen 19-08-2013 00:13:49

Problemet med selektiv streaming er, at man pakker sig ind i en filterboks.
Når man frit kan vælge fra hylderne, når man har lyst og tid, så kommer man aldrig til at hænge foran en TV-dokumentar, der viser sig at være dødspændende - Blot fordi, der ellers ikke var andet at se. man risikerer faktisk at blive lidt dummere, fordi rigtig information filtreres fra til fordel for uendelige serier og kapaauw-film.

0 0
TF 20-08-2013 01:40:45

Hmmm jeg har aldrig set så mange dokumentare som efter jeg har fået netflix

0 0
Dade Vinkler 16-08-2013 11:36:45

bruger Viaplay til primært den danske superliga, men også til film på farten på min galaxy note 8.0

0 0

Om brug af cookies