Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   De unge foretrækker streaming fremfor TV

De unge foretrækker streaming fremfor TV

Nye tal viser, at streaming af tv, film og sport er blevet et hit i Danmark. Specielt de unge har taget de nye tjenester til sig.

En ny undersøgelse, som Viaplay har foretaget viser, at antallet af streams på Viaplay er øget med hele 118 procent i første halvår af 2013 sammenlignet med 2. halvår af 2012. Det skriver Digitalt.tv.

Viaplays-brugere, alene i Danmark, ser i gennemsnit mere end 6 timers TV, film eller sport om ugen – og halvdelen af disse brugere er under 30 år.

 - ”De traditionelle TV-kanaler har i mange år haft svært ved at tiltrække unge seere, men friheden ved streaming, hvor man kan se film, tv og sport uafhængig af tid og sted, tiltaler i den grad de danske unge og deres måde at forbruge medier på,” fortæller Bo Bergstedt, der er dansk landechef for Viaplay.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper Nielsen 19-08-2013 00:13:49

Problemet med selektiv streaming er, at man pakker sig ind i en filterboks.
Når man frit kan vælge fra hylderne, når man har lyst og tid, så kommer man aldrig til at hænge foran en TV-dokumentar, der viser sig at være dødspændende - Blot fordi, der ellers ikke var andet at se. man risikerer faktisk at blive lidt dummere, fordi rigtig information filtreres fra til fordel for uendelige serier og kapaauw-film.

0 0
TF 20-08-2013 01:40:45

Hmmm jeg har aldrig set så mange dokumentare som efter jeg har fået netflix

0 0
Dade Vinkler 16-08-2013 11:36:45

bruger Viaplay til primært den danske superliga, men også til film på farten på min galaxy note 8.0

0 0

Om brug af cookies