Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Debitel bekræfter rygter om salg

Debitel bekræfter rygter om salg

Teleselskabet Debitel er ganske rigtigt sat til salg. Hos Debitel forventer man, at salget kan være overstået i første kvartal af 2007.

I går kunne man læse, at Debitel sandsynligvis var sat til salg. De rygter er nu bekræftet af Debitel Danmark selv, som samtidig oplyser, at samtlige Debitel selskaber uden for Tyskland er til salg.

Det var Berlingske Business, som i går satte Debitel til salg via rygter. De rygter har avisen nu selv fået bekræftet.

»Jeg kan bekræfte, at vi er i gang med en salgsproces,« fortæller den administrerende direktør Per Lyngbak Nielsen.

Han oplyser, at salget forventes afsluttet i første kvartal af 2007. Pris og mulige købere er Debitel ikke meget for at oplyse. Til gengæld fortæller Per Lyngbak Nielsen gerne, at det ikke kun er Debitel Danmark, som er sat til salg.

»Hvis prisen er den rigtige, er Frankrig, Slovenien, Danmark og Holland til salg,« siger han.

Ifølge Berlingske Business er den pris omkring 1,2 milliarder kroner.

Debitel er kontrolleret af kapitalfonden Permira, Nu forlyder det dog, at Permira vil fokusere på det tyske marked. Blandt mulige købere peger Berlingske Business i stedet på Sonofons ejer Telenor, Telia, en kapitalfond samt to yderligere spillere.

Ifølge Børsen er det Telia Sonera, som står med de bedste kort på hånden. De har talt med analytiker Holger Smitt fra Sydbank, og han er ikke i tvivl.

»Det er Telia Sonera, der er favorit til at købe. Det er en del af deres strategi at købe op på deres hovedmarkeder, og de har pengene til det,« siger han.

Kilde: Berlingske Business og Børsen

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies