Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dedikeret Playstation-mobil måske på vej

Dedikeret Playstation-mobil måske på vej

Hverken Sony eller Sony Ericsson vil fornægte, at der kunne være en dedikeret Playstation-mobil på vej på markedet. Vi venter med spænding.

Siden Sony og Sony Ericsson har slået pjalterne sammen på mobildivisioner, har Sony Ericsson med stor succes kunne lancere mobiltelefoner indeholdende kræs fra Sony. Et eksempel er de toneangivende walkman-mobiler, som nu findes i et utal af modeller. Et andet er det seneste skud på stammen – den såkaldte Cybershot-telefon, K800i.

Nu spekuleres der meget i, om Sony Ericsson også vil bruge Sonys navn til at skabe en dedikeret Playstation-mobil. Ifølge CNET Asia skulle en af topcheferne hos Sony have lækket, at en sådan mobiltelefon er på vej.

En dedikeret Playstation-mobil bliver måske en realitet i den nærmeste fremtid. Men om der kommer til at stå Sony eller Sony Ericsson på fronten, kan kun fremtiden vise.
En dedikeret Playstation-mobil bliver måske en realitet i den nærmeste fremtid. Men om der kommer til at stå Sony eller Sony Ericsson på fronten, kan kun fremtiden vise.

Sony Ericsson eller Sony?

Sony har allerede en enhed på markedet ved navn PSP (Playstation Portable). Med PSP kan man spille, se video og billeder, samt surfe på internettet. Det eneste enheden ikke kan er at ringe.

Sony Ericsson har ganske sikkert ikke tænkt sig at lancere en mobil, der er baseret på PSP. Men det er slet ikke usandsynligt, at producenten i den nærmeste fremtid kommer med en dedikeret spillemobil med Sonys PSP-mærke.

Det er heller ikke utænkeligt, at Sony selv vil gøre deres PSP-enhed mobil. Selvom Sony og Sony Ericsson samarbejder på nogle områder, er de også to forskellige selskaber med hver deres interesser. Så i princippet kan Sony og Sony Ericsson sagtens lave hver deres mobiltelefoner.

Scenariet om at Sony selv vil tage teten, understøttes af, at selskabet tidligere har udtrykt ønske om at videreudvikle deres eget PSP-koncept.

Uanset hvem der kommer med en dedikeret Playstation-mobil, er det ret sikkert, at der sker et eller andet. Ifølge CNET Asia siger ledelsen hos Sony, at ”der arbejdes på noget”, som er relateret til playstation. Men hvad og hvornår må vi vente og se.

Mobile spillemaskiner er ikke et hit i dag

En spillemaskine med indbygget mobil er ikke noget nyt. Nokia har gjort forsøget med deres såkaldte N-Gage-telefoner. Også Gizmondo har lanceret en bærbar spillemaskine med indbygget GPRS og SMS.

Det er dog bemærkelsesværdigt, at hverken Nokia eller Gizmondo har haft succes med at få spilleentusiasterne op ad stolene. Gizmondo gik konkurs, og N-Gage er ikke ligefrem Nokias flagskib.

Derfor bliver det spændende at se, om en dedikeret Playstation-mobil vil have bedre held med at fænge de spilleglade – uanset om den kommer til at hedde Sony eller Sony Ericsson.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies