Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Dell: Android skal nok slå iPad

Dell: Android skal nok slå iPad

Dell har netop lanceret to tablets med Android, og nu fortæller selskabets topchef, at Android nok skal komme efter iPad.

IT-giganten Dell er sikker på, at Android nok skal indhente iPad på tablet-markedet. Men det bliver ikke nødvendigvis med det samme.

 - "Ikke i morgen. Heller ikke dagen efter. Men igen, hvis du kigger 18 måneder tilbage, var kommentaren til Android-smartphones 'hvad er det?', og nu er der flere Android-smartphones end iPhones", fortæller Michael Dell, topchef i Dell, i et interview med The Wall Street Journal.

Dell er også hoppet med på tablet-bøljen med de nyligt præsenterede Streak-tablets, som tidligere har været omtalt på Mobilsiden.dk.

Selskabet har i forhold til mange andre computervirksomheder været sent ude med deres tablets, og Michael Dell indrømmer i interviewet også, at den hurtigt stigende efterspørgsel kom som en overraskelse.

Dell Streak 5
Dell Streak 5

Dell Streak

Dells Streak-serie er indtil videre på to medlemmer, 5'eren med en fem-tommer skærm og 7'eren med en syv-tommer skærm.

Begge kører på Android 2.2, og har desuden to kameraer, GPS, mulighed for trådløst netværk og 3G, samt 512mb ROM, 512mb RAM og Bluetooth.

 I ovenstående interview fortalte Michael Dell også, at selskabet vil fortsætte med at komme med flere Android-tablets.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

niller 29-04-2011 14:19:59

fuck dener da grim og lille vil købe en ipad2 er meget federe

0 0
Rasmus L 27-04-2011 09:20:07

Jeg forstår ikke hvorfor de ikke kaster kraftfuldt hardware i de der tablets jeg køber dem simpelthen ikke før at de kaster mange muskler i dem og der er nogen som allerede er i gang http://www.engadget.com/2011/04/23/dells-10-inch-android-and-windows-tablets-get-names-specs-rel/ godt gået ;)

0 0
Cebastian 27-04-2011 12:20:11

De tablets kører Windows 7, som langt fra er tablet udviklet, men jeg kan se de har mulighed for pen, det gør det sikkert lidt lettere :) Den der kører Android har ikke specielle specs set i forhold til Samsungs tablet og Xoom. Andet edn Tegra t25, som jeg endnu ikke lige har fanget ^^' Det ser ud til at understøtte 3D. Så det er ikke fordi de er over-powered :)

0 0

Om brug af cookies