Dell følger smartphonetrend med små kanter

CES2015: I Las Vegas kunne Dell vise en ny laptop frem, der følger producerassistenternes jagt på mindre kanter

Dell følger smartphonetrend med små kanter

Det har i et stykke tid været et kardinalpunkt for en del smartphoneproducenter at få skærmen til at fylde mere, uden telefonen bliver større. Det betyder, at kanterne skal skæres til, og det har Dell også tænkt med en ny version af Dell XPS 13.

Computeren med den 13” store skærm fylder lige så meget – eller lige så lidt om man vil – som de fleste laptops med en 11” eller 12” skærm, og det er langt hen ad vejen de tynde kanters skyld.

Dell XPS 13 har dog et stykke vej op til smartphones, da der er 5mm kant på begge sider af skærmen, men det er alligevel imponerende. Af specifikationer kan blandt andet nævnes en 5. generations Intel-processor og op til 15 timers batteritid.

Læs også: Apple arbejder på nytænkning af MacBook Air

Dell kunne også præsentere en XPS 15, der ikke underligt er 15”-versionen i samme serie.

Også til gamerne var der nyt legetøj fra Dell med Alienware 15 og 17, der blandt andet er mere end 20 procent tyndere end sine forgængere og kan fås med Intel Core i7-processor.

Hele Dells pressemedelelse kan læses her.

Dell XPS 13
Dell XPS 13

Efterfølgende om emnet

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på artiklen. mobilsiden kunne ikke slippe temaet. 26/12/2014 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med et indlæg om Samsung gør klar til 4GB RAM i smartphonesKlik her for den efterfølgende artikel.. Seneste nyt om temaet kan du finde her.