Demonstration udenfor TDC

Denne mandag morgen startede med en demonstration, hvor tillidsfolkene protesterer udenfor TDCs hovedkontor i Københaven.

Demonstration udenfor TDC

Lønforhandlingerne har hertil morgen fået utilfredse tillidsrepræsentanter til at demonstrere udenfor TDCs hovedkontor i København. Det skriver Business.dk.

Det er tillidsfolk fra Dansk Metals teleafdelinger, der beskæftigere  størstedelen af alle ansatte i Danmarks største telekoncern. De har i dag frem til klokken 10 bebudet demonstration foran TDCs hovedindgang.

Utilfredsheden går på TDC ledelsens uvillighed til, at udligne inflationens indflydelse på medarbejdernes dagligdag i lønforhandlingerne.

Dansk Metal mener, at det bør være et mål for TDC at sikre reallønnen, så motivationen holdes oppe hos medarbejderne. Disse har trods løbende afskedigelser og stramninger i koncernen – sikret TDCs store overskud og en tilfreds kundemasse.

Videre om temaet

Siden vi bragte artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 31/3/2011 gik vi et spadestik dybere og bragte artiklen om TDC anklages for vildledning – Følg det videre forløb her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for sidste nyt i sagen..