Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Den gode, den onde og den grusomme - 5 ting din mobil kan få til jul

Den gode, den onde og den grusomme - 5 ting din mobil kan få til jul

Man er ikke selv herre over, hvad forældre eller velmenende kærester lægger under træet. Listen her kan måske hjælpe dig med at oplyse familien om, hvad der hitter, og hvad der ryger direkte over i affaldsbunken.

Der kommer til at ligge masser af mobiler under juletræet i år. Med sådan et nyt stykke legetøj følger selvfølgelig også muligheden for uanede mængder af tilbehør. Mobilsiden har kigget på fem muligheder og delt dem op i tre kategorier:

En god - som er kvalitet til en fornuftig pris.
En ond - som er afsindig dyr, men også virkelig lækker.
En grusom - som du absolut ikke bør håbe på.

1. Bluetooth headset

Den gode:
Super Tooth HD til omkring kr. 900,-
Dette headset giver ikke alene en glimrende lydstyrke, men kan også maile, sms’e og opdatere din Facebook og Twitter ved hjælp af stemmegenkendelse.Den onde:
Novero Lexington til omkring kr. 1.800,-
Hvis du gerne vil have kvalitet pakket ind i diskret design, så er Novero sagen. Dette headset signalerer, at du er i konstant kontakt med din Audi RS8, mens du foretager dine hverdagsindkøb i Magasins delikatesseafdeling.Den grusomme:
Jabra BT-300 til omkring kr. 75,-
Du får ikke meget kvalitet for omkring kr. 75,- så en ting er sikkert: Lydoplevelsen vil få dig til at flå ikke alene dit ene øre af, men også det andet i forsøget på, at rive headsettet ud så hurtigt som muligt. Der foreligger også risiko for, at du i skam efterfølgende gemmer din mobiltelefon i et glas Nutella.2. Mobilcovers

Den gode.
Otterbox Defender til kr. 349,-
Det er svært at gå galt i byen med mobilcovers, men Otterbox leverer et ualmindeligt holdbart et af slagsen. Selvfølgelig er det ikke altid lige kønt, men med udsigten til at skulle betale kr. 500,- hver gang man taber sin mobil, er Otterbox løsningen. Næste gang dit display splintres, så tænk på hvad forfængelighed kan koste.Den onde:
Mulberry Phone Case til kr. 2.000,-
Hvorfor ikke pakke sin mobil ind i noget, som i nogle tilfælde er fire gange dyrere end telefonen selv?
Mulberry er et af de brands, som ikke kender ordet ”udsalg”, og derfor stinker langt væk af eksklusivitet. Hvis du er pige og får dette af din kæreste juleaften, så holder han virkelig af dig.

Den grusomme:
Britney Spears iPhones 4/4s cover kr. 80,-
Ikke alene er Britney so last year (eller årti?), men at coveret også er til modeller fra 2010/11 siger ikke så lidt om gavegiveren. Ikke et ondt ord om Britney, for der er stadig mange der elsker hende, men dette er ikke gaven, som du bør håbe på ligger under træet i år.3. Smart Watch

Den gode:
Pebble Smart Watch $150
Nu skal vi ikke diskutere om smart watches er en god ide, men skulle der dukke et op, så håb på at der er et Pebble Smart Watch. Teknologien mangler lidt endnu, men med dette ur kan du styre musikken, se beskeder, mails og Facebook-beskeder samt bruge uret til cykel- eller løbecomputer.

Den onde:
Martian Passport Watch $300
Desværre så findes uret ikke herhjemme - endnu. Og hvis det på et tidspunkt dukker op, så bliver det ikke til de $300, som prisen er i USA. Dette er rent faktisk et smart watch, som man vil tage på selvom man kun var iført korte ærmer. Det bliver ikke meget flottere.Den grusomme:
Sony Smart Watch MN2 kr. 700,-
Ok, måske behøver man ikke at skælde nogen ud, hvis denne gave dukker op. Det er dog ikke mange pæne ord Sonys billige model har fået med på vejen. En enkelt amerikansk anmelder gik endda så langt og skrev:
Ingen burde eje dette ur uanset livsstils præferencer eller moralske synspunkter. Jeg lover jer - i vil ikke kunne lide det.

4. Bluetooth Højttalere

Den gode:
Logitech UE Mini Boombox kr. 900,-
Denne højttaler er tilpas lille, billig og vellydende nok, til at være anmeldernes foretrukne valg. Du kan sagtens finde højttalere som både er dyrere og billigere, men her går kvalitet, forventninger og pris op i en højere enhed.Den onde:
Bang & Olufsen Beolit 12 kr. 5.500,-
B&O har eller mest været kendt for dyrt design i forhold til kvaliteten. Her følger lyden dog med, hvilket måske er mere end selve højttaleren. For hvis man skal have den 60’er inspirerede lille sag med under armen, så skal man være forberedt på at slæbe på 2.8 kg. Det gør man dog gerne, bare for at vise kassen frem.

Den grusomme:
Philips Docking Speaker DS7530/12 kr. 650,-
Holder du af overstyret lyd, når der bliver skruet helt op? Mener du at bas og diskant er overvurderet, og at rigtig lyd kun er i mellemtoneområdet? I så fald kan du kun krydse fingre for, at Philips Docking Speaker finder vej frem i din gavesok. Anmelderne var enige globalt: Produktet er simpelthen ikke pengene værd.5. Hovedtelefoner

Den gode:
Creative Aurvana Live kr. 500,-
Creative sendte nogle af de første mp3-afspillere på markedet, og fandt i den anledning ud af, at man lige så godt kunne begynde at producere fantastiske hovedtelefoner samtidig. I Aurvana Live finder man alt det man har brug for til en billig penge.

Den onde:
Grado PS1000 kr. 15.995,-
Når du vælger et par hovedtelefoner i stedet for en spritny scooter 45, så skal du være glad for lyd. Og hvis nogen vil lægge dem som julegave under træet til dig, så er de rigtig glade for dig. Grado’s PS1000 er et voldsomt overkill hvis lyden kommer fra din mobil, men heldigvis kan de sættes til anlægget derhjemme. Dette er en lydoplevelse ud over det sædvanlige.

Den grusomme:
Uni tone SL-130i kr. 15,-
Ok, måske har farmor købt hovedtelefoner i Tiger, eller måske har hun tænkt, at de ledninger som stewardessen udleverede under flyvningen til Mallorca i sommers, sagtens kunne bruges som julegave. Smil, sig tak og sørg så ellers for aldrig nogensinde at putte dem i ørerne. Der vil med større sandsynlighed komme bedre lyd ud af, at stikke et strømførende kabel direkte ind i øret.

 

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies