Den kantløse OPPO-smartphone er fanget på video

OPPO's kommende smartphone, der skærer ned på kanten langs skærmen til det absolut minimale, er nu fanget på en video.

Den kantløse OPPO-smartphone er fanget på video

Den kommende supertelefon fra OPPO, der gør op med unødvendigt store kanter langs siderne, er dukket op i en video på den kinesiske side anzhuo.cn.

Det er samme hjemmeside, der så sent som i går viste de allerførste billeder frem af smartphonen, der introducerer en ny, spændende skærmteknologi for at nedbringe kanternes størrelse til det absolut minimale.

Læs også: Lækket OPPO-smartphone med ultratynd kant

Videoen viser OPPO-smartphonen fra præcis samme sted, som billederne blev taget fra i går. Denne gang kan du se telefonen i brug på blandt andet startskærmen, hvorefter en demovideo af telefonen afspilles.

I samme anledning er navnet på telefonen dukket op. Den indtil nu ukendte OPPO-smartphone har modelnavnet R7, og  det var derfor heller ikke helt uden grund, at der ud fra designet blev draget paralleller mellem den nye næsten kantløse smartphone og de tidligere OPPO-smartphones R5, R3 og R1C.

Læs også: Denne mobil dropper knapperne

En række specifikationer er også sluppet ud. Processoren i den store smartphone er den yderst kraftfulde quad-core MediaTek MT6795-processor, som er i stand til at filme vilde slow motion-optagelser med hele 480 billeder i sekundet – det dobbelte af hvad iPhone 6 og 6 Plus kan præstere. Disse optagelser vil ske gennem et 20,7 MP kamera, men fra hvilken producent er endnu uvist.

Videre om emnet

Siden redaktionen kørte opslaget er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 23/3/2015 gik redaktionen videre og fulgte op med en ny vinkel på Lækket OPPO-smartphone med ultratynd kant – Læs her. Meget er sket siden. Du kan klikke her for aktuelle nyheder om temaet..