Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Den kantløse OPPO-smartphone er fanget på video

Den kantløse OPPO-smartphone er fanget på video

OPPO's kommende smartphone, der skærer ned på kanten langs skærmen til det absolut minimale, er nu fanget på en video.

Den kommende supertelefon fra OPPO, der gør op med unødvendigt store kanter langs siderne, er dukket op i en video på den kinesiske side anzhuo.cn.

Det er samme hjemmeside, der så sent som i går viste de allerførste billeder frem af smartphonen, der introducerer en ny, spændende skærmteknologi for at nedbringe kanternes størrelse til det absolut minimale.

Læs også: Lækket OPPO-smartphone med ultratynd kant

Videoen viser OPPO-smartphonen fra præcis samme sted, som billederne blev taget fra i går. Denne gang kan du se telefonen i brug på blandt andet startskærmen, hvorefter en demovideo af telefonen afspilles.

I samme anledning er navnet på telefonen dukket op. Den indtil nu ukendte OPPO-smartphone har modelnavnet R7, og  det var derfor heller ikke helt uden grund, at der ud fra designet blev draget paralleller mellem den nye næsten kantløse smartphone og de tidligere OPPO-smartphones R5, R3 og R1C.

Læs også: Denne mobil dropper knapperne

En række specifikationer er også sluppet ud. Processoren i den store smartphone er den yderst kraftfulde quad-core MediaTek MT6795-processor, som er i stand til at filme vilde slow motion-optagelser med hele 480 billeder i sekundet - det dobbelte af hvad iPhone 6 og 6 Plus kan præstere. Disse optagelser vil ske gennem et 20,7 MP kamera, men fra hvilken producent er endnu uvist.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Nikolai 25-03-2015 08:31:35

Men den er da godt nok lækker! Kan være man skulle...? :-)

0 0
Frank Hansen 24-03-2015 17:47:43

Nu blev jeg lige fanget af overskriften: "Den kantløse OPPO". Vil det sige telefonen er blevet helt rund? Er det ikke nærmere rammen omkring skærmen, som er blevet barberet væk? Kanten er vel der hvor siden af telefonen og frontfladen af telefonen mødes, og ikke det areal mellem kanten af telefonen og skærmafslutningen (kanten).

3 16
Morten 24-03-2015 19:10:24

Tænk hvad de stakkels journalister efterhånden skal finde sig i af kloge kommentarer... Jo det hedder måske vel nok rammen i en fejlfri verden og hvad så? Er du helt hylet ud af den over den overskrift?

15 2
Frank Hansen 25-03-2015 09:42:33

Nej nej da. Der skal mere til at hyle mig ud :) Men lyder som at du er blevet hylet ud af den Morten. Håber du er okay. Undskyld. Det var ikke min mening at hyle dig ud af den. Men det er vel fair nok at blive stillet til ansvar for det arbejde man laver? Hvis ikke informationer er korrekt angivet, er det vel fair nok at fremhæve fejl. Det jo ikke fordi jeg sviner journalisten til. Opfat det bare som flueknepperi, hvis du vil.

3 5
Kurt L Andersen 25-03-2015 10:44:19

Så knepper vi lige en flok flue skal det være spyflue eller almindelig husflue ?

0 0
Frank Hansen 25-03-2015 11:45:29

Indgår bananfluer?

1 0
Om brug af cookies