Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Den vildeste huske-mig-lige-på app!

Den vildeste huske-mig-lige-på app!

2DO er applikationen som husker dig på det hele. Desværre findes den kun til iPhone.

Mobilen husker fødselsdage, at der skal købes mælk og æg med hjem, frisørtiden osv. osv. 

Dog har jeg aldrig rigtigt helt haft fundet en fuldt brugbar metode til at huske mine forskellige daglige gøremål. De ting jeg skulle nå en given dag, har jeg skrevet ind i kalenderen til dagen efter, givet det et klokkeslæt og en alarm...og så ignoreret alarmen, fordi opgaven ALDRIG passer med det tidspunkt jeg har sat alarmen til.

Men jeg har nu opdaget en app som hedder 2Do . Det er den mest gennemførte huske-app jeg nogen sinde har stiftet bekendtskab med!

Brugergrænsefladen er lækker, gennemarbejdet, og intuitiv, og den gør alle glade: Kontrol-freaken kan glæde sig over iCal-kompatibel kalender-baseret organisation, bruger-skabte tags, fantastisk fleksible løsninger ifht. gentagne opgaver, et "fokus-filter", en proximity-alarm (går af hvis du er i nærheden af et sted hvor du har specificeret en opgave du skal løse), samt en alarm-funktion der gør det muligt for programmet at maile dig, når du skal huske noget...!

Brugeren kan også indtale memoer til sig selv så udfylde de felter vedkommende har overskud til.

Jeg er solgt, og 2Do er flyttet ind på min forreste home-screen hvor den pt. viser med et 5-tal at der er fem ting jeg mangler at gøre på min 2Do liste, før jeg er færdig for idag.

2Do findes kun til iPhone.

Eksternt link:
 - Læs mere om 2Do

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies