Denne app gør din Android-tablet ældrevenlig

Ny tablet-brugerflade med store ikoner kan installeres ved hjælp af en Android-app. Familien kan hjælpe fra egen pc.

Denne app gør din Android-tablet ældrevenlig

Tablets er godt på vej til at blive allemandseje, og nu forsøger svenske Doro at få fingre i den ældre del af segmentet.

Firmaet har således lanceret en app kaldet Doro Experience, som lægger en ny brugerflade hen over det almindelige styresystem på Android-tablets.

Idéen er, at den enkle brugerflade og de store ikoner på skærmen skal gøre en tablet lettere at navigere rundt i for seniorbrugere.

Doro er ligeledes klar med en webbaseret tjeneste – Doro Experience Manager – som giver venner og slægtninge mulighed for at hjælpe via fjernstyring.

Det vil sige, at barnebarnet kan sidde hjemme foran egen computer og eksempelvis oprette adresser, bogmærker eller applikationer på tabletten. Det er ligeledes muligt at dele billeder, som herefter er tilgængelige på enheden.

Doro Experience til Android-tablets kan købes i Google Play eller i en fysisk butik – se forhandlerliste her. Prisen er 499 kroner.

Du kan se app’en i aktion i videoen nedenfor.

Opdatering: Doro Experience findes på dansk.

Videre nyt om Tablet

Næste vinkel om emnet er også publiceret. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. Allerede d. 10/1/2013 fulgte vi historien op med en artikel der tunede ind på Samsung Ativ Tab – en genial tablet (produkttest)Klik her for fortsættelsen.. Tjek også seneste nyt om temaet her..