Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Denne app kan fjernstyre din Samsung enhed

Denne app kan fjernstyre din Samsung enhed

Teamviewer tillader nu at fjernstyre Samsung enheder via en helt ny applikation til Android. Læs her hvordan.

Teamviewer kender nogen af jer måske fra PC verdenen, men systemet har været tilgængelig til Android og iOS i noget tid, hvor det har været muligt at fjernstyre computeren fra smartphonen.

Nu er det dog blevet muligt at fjernestyre sin Android enhed fra sin PC, dermed er det nu muligt at yde Android venner support, på en lettere måde.

Der er dog den ene begrænsning, det er kun Samsung enheder der indtil videre understøtter funktionen.

Hele 31 Samsung enheder understøtter denne nye applikation, oversigten kan du finde på denne side.

For at komme i gang med at fjernstyre Samsung enheder, kan applikationen hentes her i Google Play, det er desuden muligt at støtte udbredelsen af den til andre Android enheder via denne side.

En video samt billeder af TeamViewer QucikSupport er tilgængelig herunder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

UKR 24-08-2012 16:43:52

Fed apps. Har lige teste den af og prøvet at fjernstyre min pc med den, med min SGS3. Det fungere da bare 100% både via Wi-Fi og Mobilnetværk ;)

0 0
25-08-2012 00:04:41

Det er nu at du kan gøre det den anden vej. Altså styre din mobil fra en PC. Remote desktop har varet muligt i lang tid.

0 0
UKR 24-08-2012 21:11:44

Hvad jeg kunne se på den video der. Så kunne man ikke fjernstyre sin pc med mobilen som man kan med Teamviewer. Hvor man for kontrol med sin pc og alt hvad man har på den. Det program du linket til, kan se det er det samme som man kan med kies air programmet, hvor man også kan sms osv fra ens pc.....

0 0

Om brug af cookies