Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Denne service må du undvære på TDCs kommende 4G-net

Denne service må du undvære på TDCs kommende 4G-net

På TDCs kommende 4G-netværk udelukker TDC umiddelbart bestemte services på grund af manglende efterspørgsel.

TDCs kommende 4G-netværk bliver uden statiske IPv4-adresser. Det sker ifølge TDC, fordi kunderne ikke efterspørger det, skriver Computerworld.

Torben Rune fra Netplan har ellers efterlyst services som statiske IP-adresser, leveringsgaranti og symmetrisk bredbånd.

Men TDC afviser at efterspøgslen er til stede: "Vi foretager løbende markedsundersøgelser, ligesom vi er i dialog med vores kunder. Her får vi en indikation af, hvad virksomhederne efterspørger," siger Povl Damstedt Rasmussen, kommunikationsrådgiver ved TDC Erhverv.

Det er ikke gratis for os at udvikle et koncept for et produkt,” siger Povl Damstedt Rasmussen til Computerworld – ”men det skal selvfølgelig have potentiale til at være rentabelt, før vi lancerer det,” siger han.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

lasse 20-08-2012 14:24:41

Hvad med statisk ip på ipv6?

0 0
Kim 21-08-2012 08:37:33

Ja det giver jo heller ikke meget mening, at begynde at lave statiske ipv4 adresser på en "ny" teknologi nu. Derfor er spørgsmålet ovenfor relevant, hvorimod det er knap så relevant med ipv4.

0 0
Exert 20-08-2012 12:59:35

Hvis TDC spørger et bredt udvalg af deres brugere, om de vil have statiske IP-adresser og symmetrisk bredbånd, vil det aldrig blive efterspurgt, for de fleste ved ikke hvad det er, og hvilke muligheder det giver. Det bremser desværre udviklingen at TDC (og de andre leverandører) er tilfredse med bare at levere bredbånd mobilt.

Mht. leveringsgaranti er det nok ikke noget de tør spørge deres brugere om...

0 0

Om brug af cookies