Denne service må du undvære på TDCs kommende 4G-net

På TDCs kommende 4G-netværk udelukker TDC umiddelbart bestemte services på grund af manglende efterspørgsel.

Denne service må du undvære på TDCs kommende 4G-net

TDCs kommende 4G-netværk bliver uden statiske IPv4-adresser. Det sker ifølge TDC, fordi kunderne ikke efterspørger det, skriver Computerworld.

Torben Rune fra Netplan har ellers efterlyst services som statiske IP-adresser, leveringsgaranti og symmetrisk bredbånd.

Men TDC afviser at efterspøgslen er til stede: “Vi foretager løbende markedsundersøgelser, ligesom vi er i dialog med vores kunder. Her får vi en indikation af, hvad virksomhederne efterspørger,” siger Povl Damstedt Rasmussen, kommunikationsrådgiver ved TDC Erhverv.

Det er ikke gratis for os at udvikle et koncept for et produkt,” siger Povl Damstedt Rasmussen til Computerworld – ”men det skal selvfølgelig have potentiale til at være rentabelt, før vi lancerer det,” siger han.

Historien er ikke slut

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. mobilsiden fulgte op på sagen. 17/8/2012 kørte vi en artikel der belyste emnet Kundeflugt kan tvinge TDC ind i priskrigenKlik her og læs videre.. Se også seneste nyt om emnet her.