Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Denne trådløse oplader kan selv lades trådløst op

Denne trådløse oplader kan selv lades trådløst op

Trådløse opladere er smarte og praktiske, men QiStone+ kan mere end de fleste: Den trådløse oplader har sit eget batteri, som også kan oplades trådløst.

Opladeteknologien har været under udvikling de seneste år - først med hurtigere opladning i takt med at batterierne blev større og dernæst trådløs opladning, så du ikke skal fumle med irriterende kabler.

Men en specifik oplader er lidt smartere end de fleste andre. Opladeren med navnet QiStone+ er i første omgang en trådløs oplader med den såkaldte Qi-standard, som du kender det fra mange andre. Hvad der er mere specielt er, at den har et indbygget batteri med en kapacitet på 4.000 mAh, som selv kan oplades trådløst.

Det er altså en trådløs oplader med en trådløs oplader - og den første af sin slags, hævder firmaet bag.

Læs også: Quick Charge 3.0 oplader din smartphone endnu hurtigere

Du har med andre ord en 4.000 mAh powerbank, som kan oplades trådløst og som oplader dine produkter trådløst. Det må siges at være praktisk. Skulle du alligevel foretrække traditionel opladning, kan det også lade sig gøre gennem USB-porten, der sidder i opladeren.

Skulle du få lyst til at investere i den smarte og 100 % trådløse oplader, skal du af med $79,99 samt yderligere $19,99 i forsendelse svarende til 650 kroner for den. Alternativt kan den også findes hos andre forhandlere, eksempelvis Amazon.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies