Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Denne uundværlige app guider dig til nærmeste pizza

Denne uundværlige app guider dig til nærmeste pizza

Et kompas viser dig hvor Nord ligger, til tider er det dog vigtigere at vide, hvor den nærmeste pepperoni pizza ligger. Her viser Pizza Compass vejen.

I ’Pirates of the Caribbean’-mytologi kan det rette kompas pege mod det dit hjerte begærer - så smarte er der ingen apps der er endnu. Er det dog en pesto-dryppende pizzaskive du higer efter, kan fantasi blive til virkelighed med app’en Pizza Compass.

App’ens princip er enkel: bevæbnet med Googles kortdata benytter den din placering til at finde nærmeste pizzeria i dit nærområde. Kompasnålen er naturligvis pizzaformet og indikerer retningen mens app'en kalkulerer afstanden til den nærmeste pizza-pusher.

Læs også: Facebook undskylder for årsgennemgang

Du kan alternativt vælge at lade Apples eller Google Maps finde vej til dit italienske fladbrød, men appens understøttelse af Google Wear gør at din indre ninjaskildpadde kan få vejvisning direkte til håndleddet - aldrig har det været så nemt at finde pizzavejen.

Pizza Compass koster 6 kroner i Googles Play Store og kan hentes her. Appen fås også til iOS, dog uden Wear support.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mehmet Aslan 12-01-2015 11:34:44

Jeg var lige inde på http://www.eatonline.dk/ for at finde et par pizzariaer for at teste det... Og det virker så vidt jeg kan se, hvis nu pizzariaet har en Google Places-profil...! :)

Men helt ærligt? En app til at vise vej til nærmeste pizzaria? - Spild af kræfter...? :)

1 0
Jesper Søgaard 09-01-2015 14:14:57

Som ventet virker denne app ikke i Danmark. Der er ikke tæt på at være alle pizzeriaer i app'en og derfor er den intet værd.

0 0
Niels de Boissezon 09-01-2015 16:38:41

Beklager, jeg prøvede selv app'en og den fandt min tre nærmeste pizza-pushere uden problemer. Men hvis dit lokale pizzeria ikke er registreret hos Google vil den ikke dukke op.

Venligste hilsener og god weekend,
Niels /mobilsiden.dk

2 0

Om brug af cookies