Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Denon HEOS 1: En multirumshøjttaler du kan tage med

Denon HEOS 1: En multirumshøjttaler du kan tage med

Producenten Denon lancerer ny, lille HEOS 1-højttaler i sin ”HEOS by Denon”-serie, der giver trådløs lyd udendørs.

Den nye HEOS 1-højttaler fra Denon er en bærbar af slagsen, så du kan have musikken med dig i hifi-kvalitet når og hvor som helst - både indendørs og udendørs.

Samtidig kan den også indgå i samspil med andre Denon-højttalere og skabe en personlig multirumsoplevelse.

Læs også: Samsung lancerer to nye Level-lydprodukter i Danmark

Det store salgsargument med den lille HEOS 1 er, at du kan øge funktionaliteten gevaldigt med en ekstra HEOS 1 GO Pack. Det er en lille batteriudbygning til at placere højttaleren i, som først og fremmest gør den transportabel og dermed velegnet til at tage med uden for hjemmets fire vægge.

Go Pack indeholder et genopladeligt batteri, der kan sikre op til 6 timers uafbrudt afspilning af musik. Det har dog mere at byde på: I den kan du indsætte en lille Bluetooth-dongle, så du kan opretholde forbindelsen til smartphonen eller tabletten, når du er uden for dit WiFi-netværk i hjemmet, som højttaleren ellers forbinder med.

Læs også: Nye X-højttalere fra Sony: Kompakt storlyd

Til sidst giver Go Pack også HEOS 1-højttaleren vandtætte egenskaber. Det sker med en lille, sort beklædning, der dækker Bluetooth-donglen og de åbne porte på bagsiden, sådan at vand ikke kan trænge ind i højttaleren og gøre skade.

Omdan til trådløse stereohøjttalere

HEOS 1-højttaleren kan parres sammen med en til af samme slags for at give trådløs steoreolyd. Lyden bliver helt automatisk synkroniseret perfekt, således at du nemt kan skabe en større lydoplevelse.

Læs også: Oxx Caramba: Lommelyd med bund i [TEST]

Du har også mulighed for at parre højttaleren sammen med de øvrige produkter fra Denon, som tæller HEOS 7, 5, 3, Extend, Amp og Link.

Det foregår gennem den officielle HEOS by Denon-app, som findes til både Android og iOS og som understøtter blandt andet Pandora, Spotify Connect, TIDAL (WiMP), TuneIn, Deezer og ikke mindst lokale musikfiler.

Multirumsfunktionen og det transportable design gør den til den første højttaler, der kommer med begge teknologier i én og samme løsning.

Pris og tilgængelighed

Den nye Denon HEOS 1 og den tilhørende HEOS 1 Go Pack-batteriudbygning kan købes eksklusivt i Hi-Fi Klubben fra fredag den 22. maj samlet til en intropris på 1.998 kroner.

Du sparer dermed 450 kroner frem for at købe de to nye produkter adskilt. HEOS 1 koster alene 1.699 kroner og fås i sort og hvid, mens HEOS 1 Go Pack koster 749 kroner.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies