Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Der er ingen garanti for iPhones til alle

Der er ingen garanti for iPhones til alle

Hverken 3 eller Telia kan garantere, at der er en iPhone 3G S til alle, der er interesserede. Telenor erkender, at de ikke har fået nok eksemplarer hjem.

Det er langt fra sikkert, at der er nok iPhone 3G S i de danske butikker til at møde den store efterspørgsel. Det viser en rundringning, som Mobilsiden.dk har foretaget blandt landets tre officielle salgskanaler.

Hos Telenor har interessen været så stor, at selskabet ikke kan sælge en iPhone til alle de danskere, der har skrevet sig op. I hvert fald ikke i denne uge.

- "Der er 3.500, der har meldt sig på interesselisten, og det er langt fra det antal, vi har liggende. Så nogle vil blive skuffet - i hvert fald i første omgang. Det er meget beklageligt, men vi har simpelthen ikke kunnet få flere fra Apple, selv om vi gerne ville," siger kommunikationsrådgiver Rikke Juul Hansen fra Telenor, der dog forventer at få nye rationer allerede i næste uge.

Interessen er overvældende

3's kommunikationschef Stine Green Paulsen vil til gengæld ikke give et endeligt svar på, om selskabet kan møde efterspørgslen.

- "Det håber vi da, men det kan vi ikke sige på forhånd. Vi synes, at vi har bestilt mange hjem, men interessen er ret overvældende, så vi aner det ikke. Vi er overraskede over, hvor mange der egentlig er skrevet op," siger Stine Green Paulsen til Mobilsiden.dk.

Hun mener ikke, at interesselisterne giver et reelt billede af, hvor mange telefoner 3 kan forvente at sælge.

- "Der er kunder, der har skrevet sig op i flere forskellige 3-butikker, og de har måske endda også skrevet sig op hos Telia eller Telenor, så det er umuligt at vide, hvor mange der vil resultere i et reelt salg," siger Stine Green Paulsen.

Andre butikker kan have iPhones liggende

Telias salg- og marketingdirektør Peter Krogsgaard vil heller ikke garantere, at der er en iPhone til alle. Han er dog rimelig sikker på, at selskabet er godt rustet til opgaven.

- "Jeg forventer, at vi kan møde efterspørgslen - både i aften og de efterfølgende dage. Men en statsgaranti tør jeg ikke at give," siger Peter Krogsgaard til Mobilsiden.dk.

Han tilføjer, at Telia-butikkerne har indsigt i hinandens lagre, så medarbejderne kan hjælpe med at henvise til andre butikker, hvis man går forgæves.

Samme mulighed er der i Telenors butikker, oplyser Rikke Juul Hansen.

- "Vi sætter iPhone 3G S til salg i samtlige butikker, så på fredag kan det ske, at der er nogle butikker, der har eksemplarer liggende op ad dagen. Så hvis man er villig til at køre lidt, kan man måske alligevel få fingre i en iPhone med det samme," siger hun til Mobilsiden.dk.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Anders Jessen 30-07-2009 16:53:26

Snakkede med en fra en Telia butik idag, en ganske almindelig Telia butik i Jylland, og de siger at de ikke engang har fået nok til at dække 20 % af deres ordrer.. Fik også at vide at 3 og Telenor har fået endnu mindre end Telia har..
Så tror der er mange der bliver skuffet..
Fik samtidig også bekræftet at jeg ikke får en iPhone 3G S i første omgang..

0 0

Om brug af cookies