Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Der står HTC på arbejdsmobilen

Der står HTC på arbejdsmobilen

Hver tredje af de smartphones som betales af arbejdsgiverne er fra HTC. Men hvis brugerne selv skulle vælge blev det en iPhone.

36 procent af de arbejdsgiverbetalte smartphones er fra HTC. (Foto: Mobilsiden.dk).
36 procent af de arbejdsgiverbetalte smartphones er fra HTC. (Foto: Mobilsiden.dk).
Foto: Mobilsiden.dk

HTC har godt fat i erhvervsmarkedet. 36 procent af de arbejdsgiverbetalte smartphones er fra HTC. Apple og Nokia ligger på henholdsvis 32 og 17 procent.

- Test: HTC One X
- Test: HTC One S
- Test: HTC One V

Tallene kommer fra TDC Erhverv der har spurgt 1.200 danskere med arbejdsmobil, på tværs af teleselskaberne.

44 procent af de adspurgte har ikke haft indflydelse på valget af mobil.

Undersøgelsen viser også, at hvis medarbejderne selv skulle bestemme ville 38 procent foretrække en iPhone, 32 procent en mobil fra HTC mens henholdsvis 16 og 6 procent ville vælge Nokia og Samsung.

Generelt står iPhone stærkt i danskernes bevidsthed – faktisk så stærkt, at mobilen er den mest solgte og efterspurgte smartphone i Danmark det seneste halve år.


Læs også:
- iPhone er danskernes smartphone

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kim 05-06-2012 11:16:48

Det kunne være interessant med modellerne, for HTC Wildfire er unægteligt en hel del billigere end en iPhone.
Dog kommer det bag på mig at HTC skulle være efterspurgt. DK er vist et af de eneste markeder hvor HTC anses for noget man kan eftertragte...

Og John - mest solgte og efterspurgte det seneste halve år? Kan vi ikke godt skrive mindst halvandet, med salgstallene fra '11 in mente? Sikkert også 2½?

0 0
Mazzen 05-06-2012 14:02:20

Hvorfor skulle det komme bag på dig, se på hvilken succes Desire/Wildfire var, derudover så er de jo noget mere holdbare en Iphone, med dens glas/metal cover, som ikke rigtigt yder beskyttelse, du kan jo bare se de forskellige droptests som ligger på YouTube, og ja self kan også de nævnte HTC gå i stykker alt handler nok i sidste ende om hvordan de lander, men har hørt om flere hvis skærm er flækket smadret på en Iphone end på f.eks HTC.

Så hvis jeg som arbejdsgiver skulle give mine folk en telefon, ville jeg ikke gå efter hvad der er "populært" men mere efter en blanding af popularitet og holdbarhed, som HTC med de modeller har bevist.

Kan godt være at Iphone sælger bedst verden over, men dog sidder de ikke med største delen af markedet, og der kommer flere og flere konkurrenter så Apple/Google kommer nok til at tabe terræn til disse.

0 0
Kim 05-06-2012 16:20:02

Men hvorfor købe en Wildfire, hvorfor så ikke bare nøjes med en dump/feature phone?
En wildfire svarer til at give en knallert og kalde det en motorcykel ;)

0 0
hellas7 05-06-2012 15:41:36

Succes'erne Desire og Wildfire har jo ikke solgt en brøkdel af del, iphone 4 har solgt. Som Kim skriver er det sandsynligvis prisen, der gør, at flertallet ikke får iphones, da en Wildfire koster ca. 40 % af en iphone.

Hvilken telefon der er mest holdbar i en droptest tror jeg næppe arbejdsgiverne skeler så meget til, det er vist bare et udtryk for at du er mere positiv over for htc end for apple. Men det er klart, at hvis det er One X og One S der gives som arbejdsmobiler, så kan der være noget om snakken, det tror jeg dog næppe er tilfældet.

0 0

Om brug af cookies