Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Derfor blev iPhone 5S-eventen ikke livestreamet

Derfor blev iPhone 5S-eventen ikke livestreamet

Apples topchef Tim Cook har netop i en mail til de ansatte fortalt, hvorfor gårsdagens event ikke blev vist live, som mange forventede.

Apple iPhone 5S og cover (Foto: Apple)
Apple iPhone 5S og cover (Foto: Apple)

Apple har livestreamet deres seneste events på blandt andet Apple TV og via iTunes. Derfor forventede mange også at dette ville være tilfældet med pressemødet i år. Men dette blev altså ikke streamet live.

Tim Cook, topchef i Apple, har i en mail ud til de ansatte forklaret, at grunden til præsentationen af iPhone 5S og iPhone 5C ikke blev sendt live var fordi, at det blev afholdt i Town Hall i Cupertino, som er et lille sted. Det skriver 9to5Mac.
 
 - ”We made these announcements in Town Hall here in Cupertino this morning. It is a small venue which limits our ability to show the keynote live across campus and to other locations as we like to do. The event is now available to stream on apple.com, so I hope you will take time to watch it,” lyder det i mailen fra Tim Cook.

Tim Cook takkede også de mange Apple-ansatte for deres hårde arbejde på både iOS 7, iPhone 5C og iPhone 5S. Du kan læse hele mailen her.

iPhone 5S og iPhone 5C - se præsentationen af de nye iPhones

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kongand 11-09-2013 10:35:08

Umiddelbart synes jeg ikke, det var et smart træk. Nyheds elementet var størst i det øjeblik, at telefonerne blev præsenteret og jeg gætter på, det ikke er lige så mange, der vil se videoen efterfølgende, som havde man streamet live.
Jeg gætter bare på, at hypen måske kunne have været blevet større, hvis man havde kunnet følge med. Men måske det ikke har en betydning i sidste ende.

Jeg synes ikke, det kræver andre omgivelser end en scene, lærred og en fremviser at lave et lækkert event.
Der formår Apple da heldigvis stadig at holde det nede på jorden og ikke pakke det ind i magi, orkester eller skuespil, som blot fjerner fokus fra det, vi alle gerne vil høre.

Forhåbentligt er de tilbage med live stream til næste iPad og/eller iPhone.

0 0

Om brug af cookies