Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Derfor blev Lumigon T1 aldrig til noget

Derfor blev Lumigon T1 aldrig til noget

Det er to år siden danske Lumigon, præsenterede deres smartphone T1, men produktet kom aldrig på markedet. Læs her hvorfor.

Mange, inklusiv Mobilsiden.dk, har undret sig over hvornår, eller om, den danske smartphone producent Lumigons smartphone T1, overhovedet kom på markedet.

Nu har Lumigon netop under Mobile World Congress 2012 fortalt, hvorfor produktet ikke har set dagens lys.

Lumigon kom til den erkendelse, at de havde valgt det forkerte chipset, men som ny producent og uden en uendelig pengestrøm bag sig, er det svært at få adgang til de ”rigtige” komponenter fra start.

Det er ganske simpelt svært at få lov til at købe komponenter hos de store producenter, hvis ikke man kan aftage store nok mængder, af de produkter man køber.

Derfor blev telefonen forsinket, og da muligheden så kom for at få lov at bruge en 1.4 GHz Qualcomm Snapdragon processor, måtte Lumigon ændre strategi. Snapdrag er i øvrigt en processortype, som blandt andet HTC også benytter sig af.

T1-telefonens andre specifikationer og design er nu forældet, og derfor blev det en ny begyndelse for Lumigon. T1 ligger nu godt gemt væk og kommer ikke på markedet

I stedet bliver det Lumigon T2, som bliver den første Lumigon telefon på smartphone markedet. Den kan du læse mere om her:
 -  Lumigon præsenterer T2 - ny enestående smartphone

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jawad 28-02-2012 13:10:59

Lad os nu vente og se om de ikke får en sag på hovedet af SE eller blot "Sony", nu hvor mobilens design ligner Satio til forveksling....

0 0
Alfix 28-02-2012 10:18:39

Jeg tror ikke paa noget som helst af det de siger.... Hvis det kan skrives paa en blog kan det vel ogsaa skrives paa en hjemmeside. Det lugter lidt af Fusion Garage.

0 0
Hans Jákup Danielsen 28-02-2012 09:42:50

er ikke andet end rimeligt hvis de skal have en chance...
hellere skrotte telefon, end at starte ud med en telefon, der aldrig får et gennembrud
T2 har meget badre chancer

jeg køber den nok ikke... men der er nok andre der gør :)

0 0

Om brug af cookies