Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Derfor blev Lumigon T1 aldrig til noget

Derfor blev Lumigon T1 aldrig til noget

Lumigon lovede en smartphone for to år siden. Men den er nu droppet. Her kan du høre, hvad der gik galt.

Det er lidt mere end to år siden Lumigon sendte en pressemeddelelse ud om deres smartphone T1, men produktet kom aldrig på gaden.

Mobilsiden.dk har talt med Lumigons direktør Lars Gravesen, som fortalte hele historien om ”den mystiske telefon” og hvad der ”gik galt” med Lumigon T1, du kan høre hele historien i nedenstående video.

Han fortalte også, at de der har forudbestilt T1 vil få en meget behagelig overraskelse, samt hvor svært det er for små producenter at få adgang til leverandører af komponenter.

Derfor kom T1 aldrig på markedet

Smartphonen T1 blev forsinket grundet problemer med det chipset der var valgt. I mellemtiden opstod muligheden for at få lov til at bruge en 1.4 GHz Qualcomm Snapdragon processor – en processortype som blandt andet også HTC benytter sig af.

Tiden løb i mellemtiden fra T1, og telefonens specifikationer og design blev forældet. T1 er derfor gemt godt væk, og kommer ikke på markedet.

Du kan læse mere om telefonen Lumigon T2 her, samt om et produkt Lumigon allerede nu har på markedet.


Se også:
 - Lumigon vil satse på Asien
 - Infernal er stadig med på Lumigons mobil

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Styxx 15-03-2012 10:27:15

Hvad fanden sker der for close-up interview :P Og så den kameraføring, altså.

Men fint interview ellers. Er lidt spændende at høre hvad han har at sige til kritikken :) Bla. den med at slette beskeder på facebook er jeg lidt spændt på.

0 0
Mobilsiden 15-03-2012 15:47:29

Vi ved godt det ikke er filmet i den bedste kvalitet. Men desværre det lys, lyd og kamera forhold vi havde til rådighed. Vi valgte dog vi gerne ville have interviewet i "kassen" :)

0 0

Om brug af cookies