Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Derfor bør Apple droppe Intel

Derfor bør Apple droppe Intel

iPhone og iPad har Apples egen processor, nu spekuleres der i om Apple dropper Intel i MacBooks til fordel for egen processor.

Den fjerde generation iPad er blevet udstyret med Apples egen AX6-processor, som har fået rosende ord med på vejen fra anmelderne. Derfor spekuleres der også i fra blandt andet CNET om Apple har tænkt sig at droppe Intel.

Intel leverer processoren til Apples iMac og Macbooks og verdens førende processor-fabrikant. Apple skiftede til Intel tilbage i 2006. Men CNET mener altså, at det nu er Intels tur til at blive skiftet ud.

CNET mener, at Apple med deres AX6-processor har fået så meget vind i sejlene, at vi med en A7- eller A8-processor vil kunne se den i en MacBook. CNET forudser også, at Apple i fremtiden ønsker at være ”processor-uafhængige”, som et led i en ny strategi, der ønskes gennemført af den nye ledelse i Apple.

CNET argumenterer ligeledes med, at Intels produkt er dyrt og kan Apple selv producere til mindre penge, så vil dette også modtages positivt af aktionærerne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies