Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Derfor er Apple Earpods ikke at til få før jul

Derfor er Apple Earpods ikke at til få før jul

Apple skulle med sine trådløse Earpods vise, hvordan et trådløst headset skulle skæres. Køberne venter stadigt - og det er der en grund til.

Foto: apple.com

Da Apple løftede slørede for deres iPhone 7, vakte det ikke udelt begejstring, at selskabet samtidigt skrottede det trofaste stik til hovedtelefoner.

I stedet skulle fremtiden være trådløs - og ifølge Apple selv - med et sæt af de nyudviklede trådløse Airpods.

Disse lader dog vente længe på sig. Oprindeligt skulle headsettet være klar til dansk handel sidst i oktober, men i I skrivende stund er det trådløse headset slet ikke til at købe nogen steder. Indtil videre lyder det, at de først bliver tilgængelige en gang i starten af 2017.

Læs også:  Apple Airpods udskudt til næste år

Foto: Apple

Hvad gik der galt?

Der bliver derfor ingen Airpods at se under juletræerne i år – og det skyldes ifølge The Wall Street Journal en teknisk fejl i det trådløse sæt.

Designet i Airpods gør, at signalet fra iPhonen, Mac’en eller andre apple-enheder til de to ørestykker skal times minutiøst. Den opgave er i følge avisen ikke opfyldt tilstrækkeligt godt til, at lydkvaliteten ikke lider.

En anden, mindre graverende, fejl ligger i mikrofonens evne til at frasortere den omgivende støj.

Apples Airpods får en debutpris på 1.379 kroner.

Vil du finde en trådløs løsning til din iPhone 7, findes der mange alternativer fra øvrige producenter at vælge imellem. Du kan med fordel skele til mobilsiden.dks guide for at finde de bedste alternativer.

Se også: Apple: Derfor har vi fjernet jackstikket i iPhone 7

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies