Derfor er Facebook på Android så elendigt

Facebook til Android er en katastrofe, set i forhold til iPhone-app’en. Her er en af grundene.

Derfor er Facebook på Android så elendigt

Siden lanceringen af Facebook som applikation har det været en realitet, at udgaven til iPhone (og iOS) har været Android-versionen totalt overlegen.

Notifikationer virker bedre på iPhone, applikationen er hurtigere og mere stabil samt med flere features, end den der udgives på Android.

For Android-brugerne har dette været et irriterende og frustrerende faktum. Men årsagen er sandsynligvis blandt andet, at de ansatte hos Facebook primært har anvendt iPhones, og ikke har haft den fornødne irritation over Android-app’en, til at gøre noget ved det.

Dette blev i denne uge understreget med frigivelsen af en helt ny, og rigtig native app til iOS, der er op mod to gange hurtigere end forgængeren, der var baseret på HTML5.

Ny lynhurtig Facebook-app til iPhone

Så mens iOS-folket kan glæde sig over en ny super-app, må Android-ejerne se misundeligt til.

Nu skal de ansatte bruge Android

Den gode nyhed er, at Facebook måske vil begynde at tage Android lidt mere alvorligt.

Ifølge websiten businessinsider.com opfordrer Facebook nu sine ansatte til at lægge iPhonen på hylden, og i stedet tage fat på at bruge en Android-enhed.

Kilden er tidligere ansatte i Facebook, der fortæller om den nye interne strategi.

Om ”brug Android”-projektet resulterer i en bedre Facebook for Android, må tiden vise.

Mere til historien

Næste fortælling om sagen kan også være interessant. mobilsiden kørte videre med bolden. Efterfølgende d. 20/8/2012 publicerede vi nyheden; Gør studielivet lettere med disse apps – Du kan læse det videre forløb her. Det sidste ord er ikke sagt. Tjek seneste nyt her.