Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Derfor er firmaers IT-chefer lunkne overfor mobility

Derfor er firmaers IT-chefer lunkne overfor mobility

IT-chefer i virksomheder mener formentlig, at mobility er en vækstfaktor – alligevel gøres der ikke rigtigt noget ved det.

Virksomheder oplever en stigende invasion af tablets og smartphones, og de mange forskellige mobile enheder giver it-cheferne en række udfordringer. Det skriver Computerworld.dk.

Til trods for fire ud af fem IT-chefer ser nye vækstmuligheder, så er det kun to af disse der er parate til at udnytte de mange muligheder. Det viser en undersøgelse foretaget af NNIT blandt danske it-beslutningstagere.

 - "Undersøgelsen blev udarbejdet ud fra en antagelse af, at det er et hot område", fortæller NNIT's teknologidirektør Karsten Fogh Ho-Lanng.

Undersøgelsen viser også, at mobility er et område virksomheder ser som et investeringsområde, men de er ikke helt parate endnu og ved ikke helt hvilket problem de skal løse.

 - "Vi kan tale om iPad-effekten. Den er superlækker, og vi har så bagefter måttet finde ud af, hvad den kan bruges til. Hvis ikke der var kommet iPads på markedet, så var det ikke kommet til at gå så stærkt, som det har vist sig at gøre."Det er iPad'ens og iPhones og tilsvarende smartphones' skyld, at vi står over for den udfordring," siger han.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper 19-06-2012 15:17:14

Det plejer ellers ikke at være erhvervsstoffet, der fylder på mobilsiden.dk, men mon ikke det skyldes formuleringen af sidste afsnit?
Der bliver vanen tro nævnt en bestemt producent, og det er dét, der skal til for at artiklen bliver citeret her på siden.
Der er masser af andre nyheder inden for området, men de bliver sjældent taget op her...med mindre, altså, at der bliver nævnt/givet ros til en bestemt producent, som bliver nævnt ved navns nævnelse.

0 0

Om brug af cookies