Derfor er OnePlus One billig

Peter Lau, der er i spidsen for OnePlus, har forklaret, hvorfor deres første telefon kan være så billig

Derfor er OnePlus One billig

OnePlus One kommer til at koste 2099 eller 2399 kroner i Danmark alt afhængig af lagerplads, og det har været grunden til lidt af et mysterium, for lignende smartphones koster gerne det dobbelte. Peter Lau har fortalt, hvorfor OnePlus kan holde prisen på deres One nede til TechRadar.com.

Ifølge Peter Lau bruger OnePlus simpelthen deres penge anderledes end andre firmaer, og det kommer kunderne til gode.

Læs også: OnePlus One – det store overblik 

”I stedet for at bruge pengene på et stort marketingbudget, fokuserer vi på online marketing og interaktion med vores community,” siger Peter Lau til TechRadar.com.

OnePlus sælger også kun deres One online, og derfor er der ingen forhandlere, der skal have en avance for at sælge telefonerne.

Læs også: OnePlus One – se galleriet og prisen 

Det betyder, at de ikke behøver bruge penge på reklamer og samarbejder, som eksempelvis Samsung er lettere berygtet for. Koreanerne skulle have et marketingbudget på omkring 14 milliarder dollars sidste år.

Sidste tilføjelse til sagen

Historien har udviklet sig. Siden vi publicerede artiklen er der kommet mere til historien. mobilsiden har bragt sagen videre. 5/5/2014 fortsatte vi fortællingen med nyheden; OnePlus skruer ned for ødelæggelsen – Den videre historie kan du læse her. Du kan læse absolut seneste nyt her.