Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Derfor giver TDC datahastigheden fri på mobilen

Derfor giver TDC datahastigheden fri på mobilen

TDC giver nu tophastighed på datatrafik via mobilen - til samme pris som før. Men hvorfor? Her er detaljerne om det nye tiltag.

Privatkunder hos TDC med et dataabonnement skal ikke længere bekymre sig om hastigheden, når der surfes på nettet, tjekkes Facebook, eller skrives mails fra smartphonen.

Fremover får kunderne den højest opnåelige datahastighed, uden merpris. Teoretisk vil det sige, at man kan surfe på nettet, med op til 15 mbit/s.

 - “Vi ser flere og flere kunder der surfer, hører musik på TDC Play og henter applikationer fra deres smartphone. Derfor vil vi gerne sørge for en god oplevelse, hvilke vi mener, blandt andet sker via en høj hastighed,” siger mobildirektør for privatmarked i TDC, Johan Kirstein Brammer til Mobilsiden.dk

Mindre teknik-snak

Med ændringen vil TDC forsøge at dreje fokus væk fra snakken om “teknik og hastigheder”, til mere bløde værdier som “indhold og oplevelser”.

Men selvom telekoncernens strategi er rimelig klar, er det ikke alle kunder, som får glæde af mindre snak om teknik.

 - “Det er alle privatkunder med et dataabonnement, der får adgang til den høje hastighed,” lyder det fra mobildirektøren.

Dermed må erhvervskunderne, og kunder uden et dataabonnement hos TDC, stadig forholde sig til hastighederne i deres aktuelle mobilløsning.

TDC fortæller dog, at hastigheden for kunder uden dataabonnement er blevet hævet til 6 mbit/s.

Mobilt bredbånd og Telmore er ikke med

Selvom kunder der går på nettet fra mobilen, benytter samme net som dem, der kobler sig op via en datadongle, eller mobilt bredbånd, får disse ikke fri hastighed.

- “Vi relancerede vores portefølge på mobilt bredbånd i marts måned med produkter med hastigheder på 6 og 15 mbit/s, hvor vi netop forøgede hastighederne. Om det senere bliver nødvendigt også at give hastighederne på mobilt bredbånd fri, ligesom på mobilen, vil afhænge af, hvordan markedet udvikler sig,” siger Johan Kirstein Brammer fra TDC.

Det er kun TDC’s egne kunder der får glæde af de nye ændringer. Det betyder, at selskaber der benytter TDC’s mobilnet, som f.eks. Telmore, ikke tilbyder kunderne fri datahastighed på mobilen.

Læs også:
 - TDC giver tophastighed på mobilen til samme pris 

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Mads Kristiansen 05-05-2011 20:00:26

Jeg har lige skiftet til en pakke fra Oister. Jeg kan slet ikke forstå, hvorfor folk er så glade for Onfone, TDC mv., når man for 129,- kan få 5 timers tale og 5 GB download fra 3's net. Og gratis roaming på TDC's net, hvis der ikke er dækning.

0 0
PJ 03-05-2011 22:01:05

“indhold og oplevelser” my ass... de gør det fordi de mener de kan tjene meste på det, og lokke flere over til TDC - og folk skal vel stadig betale forbrug, så pludselig koster den en formue for folk der ikke tænker på hvor meget de hiver ned.

0 0
Mad_Viking 04-05-2011 09:42:31

Måske du skulle undersøg ting lidt inden du skriver noget?
Der står at det er dem som har en datapakke, hvilket vil sige at man køber en pakke som indeholder X antal MB forbrug. Og overskrider man denne forbrug bliver man kun nedsat i hastighed. Det vil sige at det kommer ikke til at koste en masse extra!

0 0
Nygaard 03-05-2011 17:53:59

FAIL! EPIC FAIL!!!

Finder mig meget snart et nyt selskab, hvis ikke de begynde at stramme op og følge de andre selskaber, enten på pris eller ydelse.

Eksempel:
Tlemore - 1Mbit/384kbit og 1GB/md. = 49.-
Telenor - 5Mbit/1,4Mbit og 3GB/md. = 50.-

0 0
John 10-05-2011 22:31:09

Så syntes jeg du skal flytte... Men husk du for hvad du betaler for... Jeg har været der og sikke en skod dækning de har... Derfor er de billiger....Kvalitet koster,,, ;-)

0 0

Om brug af cookies