Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Derfor kommer iPhone XR senere end XS og XS Max

Derfor kommer iPhone XR senere end XS og XS Max

Det skulle være problemer ved hakket i toppen af LCD-skærmen, som forsinker den nye iPhone XR frem til den 26. oktober.

Foto: Apple

Da Apple sidste år løftede sløret for iPhone X, var den forsinket på grund af den nye OLED-skærm. Det har Apple for længst fået styr på, men nu er det LCD-skærmen i den helt nye iPhone XR, der angiveligt giver problemer.

Efter præsentationen af de nye iPhones offentliggjorde Apple, at iPhone XR først kommer til salg den 26. oktober, mens iPhone XS og XS Max med OLED-skærme allerede kommer til salg den 21. september.

Læs også: Apple afslører ny og billigere iPhone XR

Det skulle være det at lave et hak i toppen af LCD-skærmen, som giver anledning til forsinkelserne, skriver mediet The Bell. Ifølge mediet er det producenten Japan Display Inc., der er ramt af problemer fra dets underleverandører. Der skulle også være en konkret udfordring ved at have dette hak i LCD-skærmen, da skærmen lyses op af et bagbelyst panel. Det skulle give problemer med det såkaldte light bleed - altså hvor lys fra panelet trænger igennem ved kanterne omkring hakket i skærmen.

Det amerikanske teleselskab at&t oplyser også på dets hjemmeside, at iPhone XR ikke er blevet godkendt af standardiseringsorganet Federal Communications Commission - bedre kendt som FCC. Om det er relateret til problemerne med LCD-skærmen, vides endnu ikke men det kan meget vel være tilfældet.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies