Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Derfor mangler Windows Phone 8 notifikationscenter

Derfor mangler Windows Phone 8 notifikationscenter

En af de åbenlyse ting, som Windows Phone 8 mangler er notifikations-centeret, hvor du kan styre notifikationerne.

En af de mere åbenlyse ting, som mangler i Windows Phone 8 er notifikationscenteret, hvor alle notifikationerne kan styres. Nu viser det sig så, at Microsoft simpelthen ikke havde tid nok til, at udvikle  dette. Det skriver The Verge.

Microsofts Thomas Fennel er ikke glad for, at der ikke er noget notifikationscenter i Windows Phone 8. På spørgsmålet om hvorfor det ikke er der, lød svaret, som nedenstående på Build konferencen.

-”Fordi tiden løb fra os… det er meget meget vigtigt for mig… og vi har fået en masse feedback fra udviklere, som også ønsker noget i den stil. Jeg lover jeg tænker meget over dette,” lød det fra Thomas Fennel.

Som det er nu kan man i de enkelte applikationer kontrollere notifikationerne.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Brian Koch 03-11-2012 10:58:39

er der så nogen der kan fortælle mig hvorfor man ikke bruger notifikations lys/ led light på windows phone telefoner er da ireterende man ikke kan se om der beskeder eller ubesvarede opkald uden man tænder for skæmen

0 0
Martin 03-11-2012 14:02:37

Det bliver også brugt på nogle WP7 telefoner, bl. a. min gamle HTC Mozart. Den blinker når der er ubesvarede opkald, og viser om den lader/er fuldt opladet.

0 0
Kim Harder 05-11-2012 12:28:16

Det er ingen undskyldning, at komme med, de kunne blot ansætte folk til det, eller også lade være med, at være så forhippet på, at komme ud med windows 8/8 Phone før den primære udvikling er færdig. Sådan noget sjusk!

0 0
Benjamin Jensen 05-11-2012 16:11:03

Og når det så kommer, så kræver det at man køber en ny telefon, for den gamle hardware fungere ikke med det.

0 0
Katron 03-11-2012 10:53:30

De må meget gerne oppe sig på det punkt.

Er godt nok ved at være træt af at se på forskellige kopier af Nokias oprindelige notifikationscenter.
De notifikationscentre er jo efterhånden kopier af kopier.
Nokia startede det. Android kopierede og pyntede det op med nedtræksgardinet. Det har Nokia så selv kopieret, og tilføjet gængse indstillinger af telefonen, som Android så kopierede igen, og tilføjede lidt nyt, som Nokia så igen kopierede..... o.s.v.

Jeg håber at microsoft bryder kæden her, og byder ind med noget helt nyt. Nokias gamle notifikationscenter, kan ikke bære mere information, på den måde som apple, Android og Symbian serverer det idag.

0 0

Om brug af cookies