Derfor taber Apple: For lukket og ufleksibelt

En IT-sikkerheds topchef afsiger noget der minder om en dødsdom over Apple og iOS.

Derfor taber Apple: For lukket og ufleksibelt

Apple skal drastisk ændre strategi, hvis de skal fortsætte med at have succes i fremtiden, mener topchefen for sikkerhedsselskabet Kaspersky Lab, Eugene Kaspersky.

Han mener Apple vil miste markedsandele på mobilmarkedet til Microsoft og Android, fordi køberne forventer ”åbne, sexede og fleksible” styresystemer, skriver Computerworld.dk.

Han tror mange vil udskifte iPad og iPhone med produkter baseret på Android og Microsofts systemer.

– ”I denne århundrede er vinderen den leverandør, der bygger det stærkeste fællesskab. Det er lykkedes Apple at skabe et fællesskab omkring deres teknologi. Men nu er det de åbne systemers tid, såsom Android. Apple vil miste markedsandele, hvis ikke deres tilgang ændres, ” lyder spådommen fra Eugene Kaspersky.

Det fremgår dog også af artiklen, at Kaspersky er utilfreds med, at Apple ikke tillader antimalware-apps til iPad og iPhone.

Mere til stoffet

Redaktionen følger op med den seneste udvikling om emnet. mobilsiden valgte at gå videre med sagen. Efterfølgende d. 7/12/2012 bragte vi en artikel med tematikken Tim Cook antyder at Apple arbejder på en ny TV-løsning – Den videre historie om temaet finder du her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.