Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Derfor virker Windows Phone hurtigst

Derfor virker Windows Phone hurtigst

Smoked By Windows Phone? Læs nærmere her hvorfor Windows Phone bare virker hurtigere end eksempelvis Galaxy S III.

Foto: Mobilsiden.dk

Microsoft har haft en kampagne, som gik under navnet ”Smoked By Windows Phone”, hvor man kunne opleve Windows Phone køre hurtigere end andre platforme.

Størstedelen af grunden til dette er, at Windows Phone er designet til at have ”kortere vej” for, at udføre bestemte handlinger.

Men det gælder også ved helt almindelige ting, som eksempelvis ”aktivér skærmen”. Ligeså snart du har låst denne op, er telefonen helt klar. Sammenligner vi med Galaxy S III’s ”lås op mekanisme”, så føres fingeren hen over vandet, men ”hjemmeskærmen” kommer først frem et split sekund efter.

Hjemmesiden Pocketnow.com har testet flere forskellige ting, hvilket du kan læse om her.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alfix 22-07-2012 13:54:40

Men det handler ogsaa om at MS har et system bygget op omkring en helt anden design kultur omvendt IOS og ANDROID osv. WP er ikke afhaengig af hardware bygget paa store processorer og vild GPU styring, bla. fordi de ikke har et grafik tungt miljoe. Hvilket er fedt. IOS realistiske 3D grafik og ikon stil er ekstremt tungt (og kedeligt), ANDROID med skygger og fades naesten ligesaa. Derfor er det muligt for en 1ghz telefon rent praestations maessigt kan blaste en ANDROID quadcore eller en Iphone.

Rent design maessigt er der ogsaa et andet fokus, denne artikel er faktisk helt spot on hvis i spoerger mig: http://www.cultofmac.com/180084/where-microsoft-has-more-taste-than-apple/

Apple og Google har mistet traaden. MS er det nye shit! :)

0 0
Katron 22-07-2012 15:58:07

+1

Og det er endda også udtalt af min teenage datter.
Jeg har altid været Symbian mand, men da tøsen ligesom som mange andre unge, i sin tid gerne ville have en smartphone, som absolut ikke skulle være Nokia, for det var "noget lort", så købte jeg en HTC Legend til hende. Den bøvlede hun meget med, så hun fik lov til at følge strømmen, og fik en 3GS istedet. Denne blev skiftet til en 4S da den kom på markedet.

I mellemtiden overtog jeg hendes Legend, som udskiftede min goe gamle N95. Jeg var dog slet ikke imponeret over Android, så købte kort tid efter en Nokia N8, som jeg har været utroligt glad for. På det seneste er de danske app udviklere dog seriøst begyndt at lade symbian glide ud. Har også haft noget Samsung og noget LG hen over de sidste par år, men er havnet tilbage ved min N8, da Android slet ikke har imponeret mig.
For 1½ måned siden købte jeg så en Lumia 900, og der må jeg tage hatten af. Det er da det mest imponerende stykke mobil, jeg har haft i hænderne, siden opsætningen af min datters iphone 4S.
Så imponerende at jeg kun nåede at ha den i 3 uger, så ville tøsen bytte mobil med mig. Jeg tænkte at det kunne vi sagtens, for efter højst en uge uden hendes elskede iphone, så ville hun komme krybende tilbage, for at bytte retur, og desuden så ville jeg kunne få aflivet en lidt skæv holdning til apple.

Men nej, hun vil sku ikke bytte tilbage, for som hun siger, "Windows is the new shit". Jeg har så haft iphone 4S i 3 uger nu, og må sige at jeg faktisk er en anelse skuffet, efter mit kortvarrige ejerskab af Lumia 900. Jeg vil ikke sige at iphone 4S virker sløv i forhold, men Lumia 900 og WP gør bare ting mere overbevisende og hurtigtere. Det er ikke kun grundet eyecandy og splashscreens, alting foregår mærkbart hurtigere.
Jeg har netop sat iphonen til salg, og bestilt en ny Lumia 900 til mig selv. (Render lige nu rundt med min gamle N8 igen igen).

Jeg har næsten kun positive ting at sige om WP og Lumia 900, og spår WP8 og dertilhørende fremtidige mobiler der kan køre WP8, en meget lys fremtid.

SGS3 virker nu også som en lækker mobil, og mon ikke apple har nogle lækre kort i hånden til iphone 5?? Dermed sagt tror jeg ikke at Nokia og MS overtager hele verden, men med WP og Lumia modellerne, har Nokia endeligt et seriøst alternativ på gaden, og derfor tror jeg på, at Nokia langt om længe kan se lys for enden af tunnelen.
Jeg vil ikke svine alle andre OS til, for håber at alle systemer går en lys fremtid i møde. Jo mere konkurrence der er, jo federe systemer og modeller får vi på gaden. Så snart bare et af systemerne får overtaget, så kommer der til at gå Nokia/Symbian eller Windows/PC i den. Når et enkelt system sidder på hele markedet, så dør udviklingen stille og roligt.

0 0
labodilsen 20-07-2012 09:06:40

nu er det jo et kendt trick, som selv apple benytter. Når man trykker et app icon på iphone, så sker der noget med det samme. en splashscreen bliver smidt i ansigtet på folk, så de har opfattelsen af at der sker noget. men derfor kan selve programmet sagten være langsommere til at loade helt, og modtage input. Men folk har stadig følelsen af at det går hurtigt, da alt deres input bliver håndteret med det samme.

0 0
claus 19-07-2012 10:40:27

Synes det er en underlig test.. på wp trykker han på people (er ikke helt inde i wp men det ligner en telefonbog skulle gerne være den der telefon rør længer nede på mobilen han brugte) og på Android går han ind i opkalde (hvor der kun er nr taster) er jo ikke det samme program han bruger så kan ikke se hvad den test skulle bevisse...


Ps jeg er ikke wp/Android/apple bruger på nogen måde har ikke engang en mobil med deres system på :P undre mig bare lidt over den test

0 0
19-07-2012 10:14:26

Men nu er unlock på sgs3, næsten helt sikkert også lavet lidt "blød" i det. Så følger det jo det der nature tema de har på den. Min gamle sgs2 unlock var lige så snappy som de viser på WP i videoen....

0 0

Om brug af cookies