Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Design din egen t-shirt med mobilen

Design din egen t-shirt med mobilen

Sidder du med en lille tøjdesigner i maven, kan du få stimuleret lidt af din designertrang med hjælp fra mobilen.

Der findes efterhånden en del onlinebutikker, der tillader dig at designe din egen t-shirt og alverdens andre beklædningsgenstande. Det er en ret sjov feature, der dog hurtigt kan ende med at sluge ret meget af din tid, fordi det faktisk er sjovere, end man skulle tro at være sin egen private tøjdesigner.

Læs også: Apps hjælper dig i tøjet

Udfordringen for den type virksomhed er dog bare, at deres services ikke er specielt mobilegnede. Det kræver en computerskærm at få ordentligt syn for sagen. Det bliver - for langt de fleste - hurtigt for småt på mobilen. Men når nu vi er en del, der primært bruger mobilen, og altså ikke computeren, til at surfe på, så må der vel også findes services til os? Og ja, det gør der da også.

Tøjdesignerens nye favoritapp

For at imødekomme vores ændrede onlineadfærd, der er gået fra computeren til tablets og mobiler, er der flere og flere virksomheder, der i stedet for blot at mobiloptimere deres hjemmesider simpelthen udvikler deciderede apps til deres brugere.

Læs også: Disse 10 apps var de mest populære i 2015

Det er fedt for brugerne, fordi vi får en oplevelse, der ikke bare kan-, men som faktisk er beregnet til at blive vist på en mobil.

Udfordringen er så bare, at der ofte er en del udviklerorienteret vedligeholdelse af apps og det derfor nogle gange kan tage lang tid for udviklerne at rette småfejl, bugs og crashes og så videre.
Ikke desto mindre findes der nu også ”design din egen t-shirt apps”. Og de er sjove. Vores favorit er fra kinesiske snaptee, der udelukkende baserer sin forretning på netop denne app.

Designer app
Designer app

Men de er ikke alene på markedet, og du kan efterhånden finde en god håndfuld apps, der tillader dig at lege med tryk på tøj. Fælles for dem alle er dog bare, at der i skrivende stund endnu ikke findes en 100 % danskudviklet app, og det savner vi.

Kender eller bruger du selv nogle apps til at designe tøj ? Så del gerne dine erfaringer med os og brugerne i kommentarfeltet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies