Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Designet på Samsung Galaxy S7 og S7 Plus afsløret

Designet på Samsung Galaxy S7 og S7 Plus afsløret

Detaljerede 3D-billeder af Samsungs næste topmodeller, Galaxy S7 og den større Galaxy S7 Plus-variant, er sluppet ud måneder før lanceringen.

Foto: uswitch.com

Traditionen tro ryger de fleste oplysninger om kommende smartphones ud længe før lanceringen, og det må også siges at gælde for det næste store sats for Samsung med modellerne Galaxy S7 og Galaxy S7 Plus.

Læs også: Samsung Galaxy S7 - uofficiel lanceringsdato lækket

Hjemmesiden GSMArena har nemlig fået fingrene i en såkaldt CAD-rendering - det vil sige en 3D-computermodel - af designet på Samsung Galaxy S7 via et firma, der producerer covers og andet tilbehør til smartphones.

Ved første øjekast kan det være svært overhovedet at se nogle forskelle fra dette nye design, der måler 143,4 x 70,8 x 6,9 mm, og den nuværende Galaxy S6. Faktisk er der næsten tale om et noget nær helt identisk design, hvilket stemmer overens med et tidligere rygte, der lød på kun få designmæssige forandringer ved næste års topmodel.

Der er dog én umiddelbar forskel: Home-knappen. Den runde og aflange knap i Galaxy S6 bliver angiveligt skiftet ud med en helt firkantet af slagsen med skarpe kanter.

Læs også: Samsung Galaxy S7 kan komme med dets eget 3D Touch

En anden interessant detalje ved 3D-modellen af Galaxy S7 er, at Samsung ser ud til at springe det såkaldte USB Type C-stik ud, som flere smartphones så småt begynder at introducere, heriblandt OnePlus 2, Nexus 6P og Microsoft Lumia 950. Det bliver altså ikke i denne omgang, at du kan indsætte ladekablet begge veje i en Samsung-smartphone.

Det forlyder til gengæld, at Galaxy S7 vil gemme på en 5,1” stor skærm med en QHD-opløsning (1.440 x 2.560 pixels) samt i to forskellige varianter med henholdsvis Samsungs egen Exynos 8890-processor og Snapdragon 820 fra Qualcomm.

3D-model og video lækket af større Galaxy S7 Plus

En større Galaxy S7 Plus vil også finde vej sammen med den normale variant. Denne model er også blevet afsløret i lignende 3D-renderinger – denne gang af uSwitch Tech, som har samarbejdet med Twitter-tipsteren OnLeaks.

Den større Plus-variant er, ikke overraskende, så godt som helt identisk med den normale Galaxy S7. Det er altså umiddelbart kun størrelsen, der adskiller denne fra den mindre udgave. Målene lyder på de noget større 163,3 x 82 x 7,8 mm. I forhold til skærmen på 5,5” i den nuværende Galaxy S6 Plus vil du på efterfølgeren få væsentligt mere skærmplads at boltre dig på. Sammen med de lækkede 3D-modeller lyder skærmstørrelsen nemlig på hele 6”.

Læs også: Samsung Galaxy S7 kan komme med 3 forskellige processorer

Hvornår de – mindst to – modeller lanceres, står noget uklart: Dels fordi Samsung intet har meldt ud endnu, og dels fordi der har verseret forskellige rygter om netop lanceringstidspunktet. Først forlød det, at lanceringen ville blive rykket frem til det tidlige februar. Kort efter blev datoen rykket yderligere frem til et ikke nærmere specificeret tidspunkt i januar måned, og sidst meldes der på Twitter om en konkret dato: Den 21. februar 2016.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies