Desperate Apple går nu efter Google ansatte

Apple går nu efter Google Maps ansatte, for at rette op på navigations-softwaren i iOS 6.

Desperate Apple går nu efter Google ansatte

Efter Apple har valgt at droppe Google Maps i deres software, har brugerne i spænding ventet på den nye navigations-software.

Men efter opdateringen til iOS 6 og dermed også det nye Apple Maps, er brugerne begyndt at ytre utilfredshed med produktet.

Det har nu affødt en lettere desperat handling fra Apples side af, skriver Techcrunch.com der har talt med en kilde tæt på situationen.

– ”Apple har en masse at indhente hvis de ønsker at opbygge en robust kortlægnings platform til at konkurrerer med Google Maps. Så det overrasker mig ikke, at de går ud og lokker med tidligere og nuværende Google Maps medarbejdere,” siger kilden til Techcrunch.com.

Ifølge kilden går Apple ud og tilbyder kandidaterne store lønninger, samt alt betalt i forbindelse med en eventuel flytning.

 – Nokia langer ud efter Google og Apple Maps

Apple har dog ikke udtalt sig i sagen om de mange nyåbnede jobstillinger, men er ifølge seneste udtalelse godt klar over at der skal ligges et stykke arbejde i korttjenestens software.

Mere nyt om Apple

Siden vi publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 23/9/2012 kom den efterfølgende historie med nyheden; Apple-produkter bliver mere populære i erhvervslivet – Du læser den her. Absolut seneste nyt om temaet finder du her.