Det er nu muligt at købe Steve Jobs biografi

Du kan nu hente Steve Jobs biografien i iBooks eller i almindelig bogform på Saxo.com. Læs mere her.

Det er nu muligt at købe Steve Jobs biografi

Det var oprindeligt planlagt at denne bog først skulle have været udgivet en gang i November måned, men da Steve Jobs gik borte for nogle uger siden, har man valgt at frigive den nu.

Den kan hentes på engelsk i applikationen iBooks, eller iTunes til 115,00 kroner, eller den kan købe den i bogform (dansk sprog) på Saxo Butik til 250,00 kroner fra den 1. November.

Det er Walter Isaacsons som har skrevet bogen om den spændende frontfigur hos Apple, og det fantastiske liv der var bag manden på godt og ondt. Nu har jeg ikke læst bogen selv, men er ret sikker på at den vil være interessant for alle der syntes Steve Jobs var en genial mand, og den vil sikkert også være interessant for dem der interessere sig for et forretningsimperium som Apple.

Bogen med den oprindelige titel “iSteve: The Book of Jobs”, er som sagt skrevet af Walter Isaacson, den tidligere administrerende direktør for CNN og den tidligere chefredaktør for Time.

Den indeholder oplysninger fra mere end 40 interviews med Steve Jobs. Biografien indeholder også hundredvis af interview med familiemedlemmer, venner, fjender, konkurrenter og kolleger, ifølge udgiveren.

 

Redaktionen har mere til sagen

Sagen er slet ikke slut. Redaktionen har fulgt op på artiklen. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 21/10/2011 kørte vi nyheden; Se dokumentaren om Steve Jobs her – Tjek artiklen her. Læs også seneste nyt om emnet her.